|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 30/03/2008 : 19:27:07
|
ABD'deki senarist grevlerinden dolayı etkilenmişti. |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 06/04/2008 : 01:46:59
|
24 Nisan fragmanini izledim bu gün ; meshur 6liyi tahmin ediyorduk ama kesinlesmis oldu - Jack , Kate , Sun , Aeoron , Sayid , Hurley
http://www.youtube.com/watch?v=l57DiqSKGKY |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 08/04/2008 : 13:51:30
|
Dün TNT'de ilk iki bölümünü Türkçe dublajlı olarak izledim. Merak etmiştim şu meşhur dizi nasıl birşeymiş diye. Hiç de fena değilmiş. Anlaşılan yakın zamanda ben de bir 'lostsever' olarak aranıza katılacağım :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 08/04/2008 : 21:46:22
|
Aramıza katılman için "yakın zaman" yeterli değil :P |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 08/04/2008 : 23:58:13
|
Dışlandığım hissine kapıldım birden :P Aranıza katılmak derken LOST tutkunu olmayı kastetmiştim aslında. Zaten spoiler benim tarzım değil :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|