İlk 3 sezonu 2 hafta gibi bir sürede bitirmiş birisi olarak diziyi gerçekten çok beğenmiştim ve izlemeyen herkese tavsiye ederim. Sezon IV şubat ayı içerisinde başladı diye biliyorum. Fan sitesinden edindiğim bilgilere göre artık dizi fanatiklerinin yazdıklarının bir yazar grubunun derlenmesi şeklinde gelişecek. Hal böyle olunca konulardan sapmalarında olabileceğini tahmin ediyorum. Zaten 3. sezonun son bölümünde beni hayal kırıklığına uğratmışlardı ama umarım konunun gelişiminde beni şaşırtıp o ilk iki sezondaki heyecanı tekrardan yakalayabilirler.
Arkadaşlar ben İnternetten Lostun 1sezon 1.bölümünü indirdim.Açabiliyorum ama dili ingilizce Onu Türkçe yapmak için Türkçe altyazı da indirdim. onu nasıl Lost'un içine aktarabilirim?
These are the films that user OnurDemirci has seen.
LOST S01E01.Pilot Part One.srt yaptım bide ingilizce.srt var Açtığımda ingilizce açılıyor onu nasıl silebilirim yani ingilizce.srtyi kaldırıp,Yerine yaptığım LOST S01E01.Pilot Part One.srt Onu nasıl aktive edebilirim?
NOT:Ayrıca O LOST S01E01.Pilot Part One.srt'yi açtığımda WinRAR tanı mesajı geliyor.Çıkartılacak dosya yok diyor. EDİTMedia Player Classic okudu altyazıyı artık izliyorum ilk bölümü.
These are the films that user OnurDemirci has seen.