|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 09/03/2008 : 18:37:57
|
Flashforwa'r'd :)
Biz 1. sezonla diziyi "adaya düşen uçak ve kurtulanların" hikayesi olarak izlemeye başladığımız için, şu an geçerli olan tarih olarak "adayı" esas almış olduk. Dolayısıyla adaya düşmeden önceki hayatlarını, hatıralarını "flashback", adadan kurtulduktan sonraki görüntüleri de "flashforward" olarak nitelendirmek yanlış olmaz. Nitekim senin dediğin de geçerli olabilir, senaristler tarafından çok güzel faso yiyebiliriz ama eğer geçerli tarih adadan kurtulduktan sonraki zamansa, ada kısmı flashback, adadan önceki kısmı da flashback'in flashback'i oluyor ki tadından yenmez :). 4. sezonla beraber şöyle bir mantık kurdum ben:
SPOILER
Senaristler diziyi aynı anda 2 noktaya vardırmaya çalışıyorlar.
İlki, adadakilerin artık kurtulup "Oceanic 6" konumuna gelmesi,
ikinci ise "Oceanic 6"in, 3. sezonun son bölümündeki Jack'in kafayı yediği "adaya geri dönmeliyiz hüleyn!" konumuna gelmesi.
Yani 3. sezonun son bölümündeki flashforward, 4. sezonda izlediğimiz flashforwardların çok çok ötesinde ve buraya getirilmeye çalışılıyor.
SPOILER BİTER |
 |
|
RedKid
Üye

İleti 49 |
İletim - 09/03/2008 : 18:45:59
|
Cahillikten olsa gerek:)
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Flashforwa'r'd :)
Lost 4.sezonun sonunda mı bitecek? Ben daha uzar diye düşünüyordum. Bu 4.sezondaki flashforwa(r)dlar da diziye farklı bir hava kattı. |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 09/03/2008 : 19:00:52
|
Yok, dizi 6 sezon. Sonuçta 3. sezon sonundaki ff, bizim bildiğimiz son nokta, "henüz"... :) |
 |
|
RedKid
Üye

İleti 49 |
İletim - 09/03/2008 : 19:36:36
|
Abi ben bu dizinin 6 sezon sürmeyeceğini düşünüyorum. Ya, adamlar artık diziye bir pembe dizi havası vermeye başladılar :) Kate'in Aaron'a bakması vb. Bu diziyi 5.sezonda bırakacaklar gibi geliyor bana. Hadi hayırlısı :D |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 09/03/2008 : 21:34:16
|
6 sezon olarak tasarlandı. Senaryo falan hazır diye biliyorum. |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|