Walla bizim ev dolu(Çünkü bütün okul bizde kalacağını söylüyor;inşallah şakadır.):D Ama iyi bir otel biliyorum...Ucuz,güzel...Aileni özlediğinde ben gizli hayranıyım dersin.Parayıda kazanırsın artık...Son yazılı 05... ne demek?Anlamadım...
yani 100 üzerinden 5 diyorum neyse son 3.yazılı notu yine iyi 20 almışım onada şükür =)
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
Tokat Fen Lisesi'ndeyim ben de.Maalesef okula 1. olarak girmiştim geçen sene onun baskısı var biraz üzerimde.Çok inek arkadaşlar var maalesef adamın canını sıkıyorlar.Sonuçta benim bi karizmam var okula 1. girmiştim ama o da dağılıyo sanırsam.Her neyse azcık çalıştım 80 altında hiç bir notum yok hepsi 80 üstünde.Fizik kimya biyoloji 90ın üstünde hatta:D Fırat sana da acıdım ya:D Ama her şey bu kadar iyi değil tabi.Mesela tatilde her istediğim zaman bilgisayar oynayamayacağım:S