matematik son yazılı 05..onun haricinde 4-5 tane asker bekliyorum pardon ordu oldu galiba =) bende şuan lise 2 deyim onun haricinde adem tolunayın biraz aşağı tarafındaki mecdude'de okumuştum antalya gibisi yok çok özledim oraları..notları inş. 2. dönem düzeltirim..yoksa evinde fazladan boş yer olan var mı? =)
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
Walla bizim ev dolu(Çünkü bütün okul bizde kalacağını söylüyor;inşallah şakadır.):D Ama iyi bir otel biliyorum...Ucuz,güzel...Aileni özlediğinde ben gizli hayranıyım dersin.Parayıda kazanırsın artık...Son yazılı 05... ne demek?Anlamadım...
Ben de sitenin tembelleri arasındayım :D bu sene garanti en az 3 tane 1 geliyo. artık napıcam 2. döneme düzeltebilirmiyim bilmiyorum. düzeltemezsek de babalara geliceyiz artık
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Ben de sitenin tembelleri arasındayım :D bu sene garanti en az 3 tane 1 geliyo. artık napıcam 2. döneme düzeltebilirmiyim bilmiyorum. düzeltemezsek de babalara geliceyiz artık
ben çalışkanları arasındayım bu beyinn benimlee gurur duyuyorrrrrrr