AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 ŞEHİRLER SAVAŞI
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 21/01/2008 :  14:55:59  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sonuçta bu siteleri yapanlarda siteyi yaparken bize bedavaya oyun oynatmak amacını hedef olarak belielemediler.bu siteleri yapanların amaçları belli.reklamlardan para kazanamıyorsa bu parayı üyelerden temin etmek tek amaçları.Siz olsaydınız bedava yaparmıydınız.sonuçta bu siteyi açan adamlar her ay tonlarca para ödüyorlar bunlara.Dolayısıylada emeklerinin karşılıklarını almak istiyorlar.Bu bence onları en doğal hakları...

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

CorupTa
Üye

İleti 8

İletim - 02/03/2008 :  07:25:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şehirler savaşı ogame nin neredeyse anısı ondada bina tamamlanınca tamamlandı devam yazısı çıkar bunda da aynı şey ha
Sayfanın En Üstüne Git

CorupTa
Üye

İleti 8

İletim - 02/03/2008 :  07:28:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ogame daha güzeldi be
Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 03/03/2008 :  00:03:59  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ewet aslında ogame ilk olduğundan yerini kimseye kaptırmıyor.Kalbimizin bir köşesinde her zamanki yerini koruyor.Bütün ilkler gibi:D

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000