Merhaba: ArkadasLar SizLeRe Kısaca Yeni Bir oyundan Bahsedicem. ismi (FLysis) UcakLı Bir oyun Artı LvL'li iLgiLenen ArkadasLar Bu Sayfadan Bana uLasabilirLer. Kısaca 4 Karetter oLan ucakları AnLatıyım sizLere.
A GeaR : Tank Tipi Bir gear oLup havada yerde Hatta Suya Konarak Savasbilirsiniz.
M GeaR : Defansif Bir gear oLup Kendine ve Party'e Buf Basıp heaL Basabilme ozeLLigi Vardır. Artı havada Sıfırda Durabilme ozeLLigine Sahibtir.
B GeaR : Bombardiman Tipi Bir ucak hem Defansif hem Atack oLdugu kadar Oynamasıda En Zor oLan ucak'dır.
I GeaR : Avcı Tipi bir ucak yuksek Atack'ga Sahib oLdugu Kadar yuksek manevraLara Sahip. En Rahat Ve aksiyonu Cok oLan geaR.
Bu bahsettigim konuyLa iLgili Goruntu % Video izLemek isTiyen ArkadasLar. Youtube'den FLysis oLarak arata bilirLer. Ana Gemi Savas'ını Merak Eden ArkadasLar icin Xarfox Video yazaRak 04:16 SaniyeLik Bir video Var. Onu izliyebilirLer. Son oLarak OyunLa iLgili merak EttikLeriniz icin Bu sayfadan Bana uLasabilir Sorabilirsiniz . ELimden GeLdigince yardım Ederim. ''Oyun Hakkında''