AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 ŞEHİRLER SAVAŞI
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 09/01/2008 :  15:43:13  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçek illerden Gerçek İlçelerden oluşan Bir oyun şiddetle tavsiye ediyorum...

http://www.sehirlersavasi.com/

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 09/01/2008 :  23:56:40  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yine premium:S şu kurucular premium yaparken kolaylaştırıcı birşey yapsa normal oyuncular için sorun olmaz niye illaha premium alan oyunu kazanıyor:/
Sayfanın En Üstüne Git

ege2171997
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 10/01/2008 :  16:34:46  Bilgileri Göster  ege2171997'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet ya yine premium travianda böle gladiatusda böle ya adamalar para için yapıyo bunu abi ya
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 10/01/2008 :  17:11:44  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Siteyi kuranların kaaarını da düşünmek lazım.Çıkarları ne?Parayı bastıran her zaman üstte olur böyle oyunlarda.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 10/01/2008 :  17:20:44  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
NİCKYOK tarafından yazılan:

Siteyi kuranların kaaarını da düşünmek lazım.Çıkarları ne?Parayı bastıran her zaman üstte olur böyle oyunlarda.

zamanında ogame in aşırı fazla kullanıcısı vardı.Nedeni premium alanların işlerinin sadece kolaylaşmasıydı.Ancak ogame nin sahipleri baktı bu işten bayağı kazanıyorlar premiumun özelliklerini 10 kat artırdılar ve kullanıcı sayısı 1/50 ye düştü.Şimdi sana soruyorum.Premium aynı şekilde devam etseydi bu oyuncular çok yüksek puana sahip olacaklardı.Ve dolayısıyla işlerini kolaylaştıracak premium a ihtiyaçları olacaktı.Yani şimdiki premium sayısının en az 20 katı kadar daha olurdu.Sence hangisi mantıklı?
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 10/01/2008 :  17:26:35  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yA Tabiki premium olmasa daha fazla kullanıcı olcak ama kullanıcı olsa nolcak?Yani para kazanamadıktan,reklam veremedikten sonra online oyun yapmıssın ne işe yarar?Haklısın ama birde böyle düşün bence.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000