Bilmediğim bir nedenden dolayı scandisk taramasını bitiremiyorum bana lazım olan şey aynı işi yapan bir proram ama kesinlikle aynı iş olmalı eksik olmamalı ayrıca bu sorun neden olabilir ? virüs yok dialer fln da yok her şey yerli yerinde scandisk hariç şimdiden teşekkürler
Harddisk'inde fiziksel bir hasar oluştuysa böyle bir problem yaratmış olabilir. Diğer bir olasılıkta bilgisayarına virüs girmiş ve kullandığın bir program virüs'ü farkederek bir karantina bölgesi yaratmış olabilir. Scandisk böyle bir bölüm buluncada sapıtır.
Benim diğer bilgisayarın harddisk'inde benzer bir problem vardı. Fiziki bir sorun yüzünde scandisk olayını bir türlü tamamlayamıyordum. Sorunun en temiz çözümü ise format....
Sadece Windows'ta mı scandisk olmuyor? Bir de DOS açılırken F8'le başlayıp ''5-sadece komut istemi'' den girip scandisk c: komutuyla denesene..hdd'de fiziksel hata varsa ancak orada görebilirsin. Eğer scandisk burada oluyorsa windowsta olmuyorsa windowsa format atmadan üstüne kurmayı dene . Daha sonrada scandiski yaparken ''Hataları otomatik düzelt'' şıkkını seçmeden dene.