|
| Yazar |
Konu  |
|
|
thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379 |
İletim - 09/03/2004 : 19:51:35
|
| Konu başlığında sorunu tam anlatamadım. Çünkü sorunun tam nedenini hala anlamış değilim. Nezaman ICQ programını çalıştırsam, Oyunsitesi'ne giremiyorum. Ama sadece Oyunsitesi'ne girilmiyor, diğer sitelerde sorun yok. Bu karmaşayla çok uğraşacağım sanırım. |
Tolga Yazıcıoğlu Donanım Yazarı |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 11/03/2004 : 17:41:17
|
| ilginç, bende denedim herhangi bir sorun yok |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379 |
İletim - 11/03/2004 : 20:13:39
|
| Benim makina sinir etmeye başladı. Formaat diye kaşınıyor. Ama ona inat kaşımayacağım |
Tolga Yazıcıoğlu Donanım Yazarı |
 |
|
|
cheater
Üye

Turkey
İleti 28 |
İletim - 13/03/2004 : 20:13:48
|
Bendede bir ara icq açıkken nestcape çalişmiyordu.Sonra nestvcape 7.1 i yükleyince geçti.Nestcapeide explorer'e açılan popupları engelemsi için bir program yüklemiştim işe yariyodu sonra onu sildim ve explorer siteleri açmakta sorun yaşamıştı ve java desteği gereken siteleri açmamaya başladi ondan yükledim.Ama tavsiye ederim  |
En iyiler asla hile yapmaz,ama hile yapanlar asla yenilmez... |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 14/03/2004 : 13:09:53
|
valla benim makinada format diye inliyor, kendi kendine kapanmalar, kilitlenmeler filan ama çakışma gibi bir sorun yaşamadım daha, aslında elimde orjinal xp pro da var ama içeriğe kıyıp format atmıyorum şimdilik, habire birşeyleri cd ye kaydediyorum, sonra bir bakmışım onların yerine başka şeyler indirmişim , haliyle formatta başka bahara kalıyor  |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|