AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 ctrl+alt+delete !!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 18/02/2004 :  15:27:25  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
slm,
ctrl+alt+delete ye bastığımda "Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı " diyor. Bu nu düseltmek için ne yapmalıyım?

" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "

cheater
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 16/03/2004 :  12:14:55  Bilgileri Göster  cheater için bir AOL İletisi Gönder  cheater için bir ICQ İletisi Gönder  cheater'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  cheater için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Galiba xp kullanıyorsun tam emin olmamakla beraber.98 de hiç böyle bir hata görmedim çünkü. Sen bu ctrl+alt+del i kitlendiğin zaman mı kullandında böyle bir mesaj çıktı yoksa hep belli programları kullandıktan sonramı çıkıyor. Çıkan hatada kırmızı olarak çarpı işareti [ERROR] mu çıkıyor yoksa başka bir işaretmi var sarı ünlem yada info gibi.Error çıkması lazımmama yinede sordum.

En iyiler asla hile yapmaz,ama hile yapanlar asla yenilmez...
Sayfanın En Üstüne Git

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 17/03/2004 :  21:19:50  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
error çıkıyor yanlışlıkla kilitledim ama nereden kilitlediğimi de bilmiyorum

Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/03/2004 :  17:17:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anladigim kadariyla oturumu farkli bir kullanici ile açiyorsun. Bilgisayar yöneticisi hangisi ise onunla açmayi dene (Ör: Scorpion, Okul PC, WoLoWoLo v.b.) böylelikle sorunun yasanmadigini göreceksin.
Sayfanın En Üstüne Git

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 18/03/2004 :  19:30:28  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hassoo abi denedim ama bir tek kullanıcı var o da "Batuhan" başka yok

Sayfanın En Üstüne Git

cheater
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 18/03/2004 :  22:37:48  Bilgileri Göster  cheater için bir AOL İletisi Gönder  cheater için bir ICQ İletisi Gönder  cheater'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  cheater için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Her şeyi dene olmazsa yedek alıp halk kahramanımız format rulaz format

En iyiler asla hile yapmaz,ama hile yapanlar asla yenilmez...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000