ve siber güçlere sahip adam gelip siber bu osuruk yapar dünyada kokuya boğulur.veee
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
marstan o.ö.s.u. gelir yani(osurukları önleyen ve sıçmayan uzaylılar)osuruklara karşı savaş kazanılır sonra c.ronaldonun maçı vardır karşı karşıya valdese karşı....
...Ronaldo topa vurur, top ikiye ayrılır. Biri Valdes'in sağından öteki solundan geçip kalenin önünde tekrar birleşecek şekilde falso alırlar. Parçalar birbirlerine çarpınca sekerler ve biri kalenin sağından öteki solundan outa gider veee...
kaleci topu o anda alır nasa uzay merkezinden bir uzay gemisi çalar ve marsa doğru yola çıkar ama yolu bilmemektedir.Yanından bir kaç uzaylı geçmektedir uzaylılara sorar'Blader marsa nerden gidiliyor der' Uzaylıda der 'burdan 90 derece sola dön 50km git neptünü görürsün ordanda 75 derece sağa dön karşına jüpiter çıkar 100km ileri git saturn'ü görürsün ordan bir daha 60 derece sağa dön 500km git karşına mars çıkar.Ama istersen kısa yolu anlatayım burdan sağa dön mars karşında dır kalecide der sağol blader hadi bye.Artık marsa varmıştır ordan topu diker dünyaya kadar gider top dünyadan elfer kulesine çarpar bunu gören t.a.k.k.d. yani (top atanların kafasını kırmalı derneği) hemen silahlanırlan kalecinin peşine düşerler veeeeeeeeee...