|
Yazar |
Konu  |
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 30/06/2009 : 16:26:34
|
o sırada Big Bang deneyinde korkunç bir olay çıkar.Dev bir karadelik oluşur.Dünyayı içine çeker.
The SON! |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
tommys
Üye

Turkey
İleti 50 |
İletim - 13/07/2009 : 18:45:39
|
Tam son derken birden bir ışık çıkar.İnsanlar bu ışığın ölüm ışığı olduğunu zannederken birden karşılarında 1080 ekran televizyon çıkar.Televizyonda herşeyin(uzayın,insanların) nasıl oluştuğu anlatılır.Her şey büyük patlamayla başlamıştır.Darwin'in teorisi doğru çıkar.Video bittiğinde insanlar Dünya'ya geri döner.Ama 1 saat boyunca izledikleri video dünya zamanına göre 100 yıl ileri gitmiştir.Yani yıl 2109'dur.Veeee....... |
 |
|
boğa cevap
Üye

Turkey
İleti 87 |
İletim - 27/07/2009 : 22:34:29
|
bu arada atom bombası nagazaviye atılır bunun ardın hitler yeniden doğar nazileri kurak ve dünyayı elegeçiriler türkiye hariç her yeri alırlar veee |
memeber since allah'ın bir günü.allah'ın bir ayı.allahın bir yılı.
hiçbirini bilmiyorum
bak okuma..okumasana.bak halaokuyorya.niye okuyosun.çeklan ogözlerini yazımdan anlatıcam tamamam ya ahmetdiye bir çoçuk varmış ölmüş gitmiş
|
 |
|
---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630 |
İletim - 27/07/2009 : 23:44:31
|
Ve Malkoçoğlu'nun torununun torununun torunu Malkoch, Hitler'e bu yaptığının çok onur kırıcı bi' davranış olduğunu söyler. Hitler utanır ve intihar eder. Dünya'yı kurtaran Malkoch, İstanbul'da Hitler'le yaptığı konuşmanın detaylarına değinmek üzere basın toplantısı düzenlediği sırada ani bi' kalp kriziyle hayata veda eder. Sonrasında... |
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006 |
 |
|
boğa cevap
Üye

Turkey
İleti 87 |
İletim - 28/07/2009 : 15:26:37
|
sonra da nazilerin hepsi ve hepside znazileri kurar(zombi nazileri) hitler elindesoğuk savaş tüfekleri vardır uzay gemisi yapıp uzaya çıkarlar ve 300 uspartalıylıyla karşılaşırlar(uzaylısparta)vee |
memeber since allah'ın bir günü.allah'ın bir ayı.allahın bir yılı.
hiçbirini bilmiyorum
bak okuma..okumasana.bak halaokuyorya.niye okuyosun.çeklan ogözlerini yazımdan anlatıcam tamamam ya ahmetdiye bir çoçuk varmış ölmüş gitmiş
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|