Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
Atılan mesajları takip ediyorum da en komiği bu sonuncu olmuş =D Avatar ile resident evil'ın birleşimi geldi gözümün önüne, bayağı güldürdü. Yaşayan ölü niye karanlıktan korksun, güneş tutulsa ne olacak ? :)
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
yaşayan ölü hortladıktan sonra ölümlü olan yaşayan ölüleri mezarda ölü ondan sonra hortlayan yaşayan ölü yapar
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız