AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Assassin
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 28/01/2008 :  11:38:05  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Yeni bir light trap assassin açtım.Sentry ler 20. levelde 1.8 k hasarı var.Adamlara soruyorum 4.1k diyen falan oluyor :S
Daha ne yapayım ben onu yükseltmem icin.
Sörf tahtası gibi şeyler var LOD da :D
charm hatta isimler.Onları nasıl kullanıyoruz hiç bilmiyorum

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 28/01/2008 :  12:41:51  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence sen light trap in bonus skillerine vermedin.Ben de yeniyken aval aval seyrediyordum o yüzden:D

Light trap skillinin altında birkaç skill yazar.O skiller ona bonus verenlerdir.Onlara verdikçe light trapin gücü de artar.

He bunu biliyorsan gücünü artırmak için düzgün eşyalara,charmlara ihtiyacın var.Charmları kullanmak içinse inventory de bulundurmak yeterli.Ama kasana koyarsan bi etkisi olmaz tabii.
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 28/01/2008 :  16:00:38  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam sağol batu

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 02/02/2008 :  20:31:13  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim Dragon talon level 20.İlk skill dediğin tiger stilini mi diyorsun?
charge-up skiller duellerde iş yapmaz.3 charge yapıncaya kadar zaten adam seni indirir.Ama sağlam eşyalarla dragon talon hasarını 1000 e kadar falan çekersen sağlam oluyor.Çünkü level 20 de 4 kere vuruyor. 4x1000=4k hasar gücün olur.

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000