AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 item kasma rehberi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

starcraft2
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 04/11/2007 :  21:26:56  Bilgileri Göster  starcraft2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslardan guzel bir item kasma rehberi rica ediyorum zaman ayirip yazabilirlerse simdiden thanks

in d2

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 04/11/2007 :  22:06:46  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
item kasmak için öyle karışık şeyler yapmana gerek yok.Bi hammerdin aç full socketli eşyalar al.Hepsine flawless topaz ekle sonra Mephisto kes dur.
Sayfanın En Üstüne Git

starcraft2
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 04/11/2007 :  22:45:48  Bilgileri Göster  starcraft2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
:) yok o kadar cahil degilim o dedigin yontemleri cok denedim bazilari act 5 keser full mesela bazilari lwl 85 bolgeler keser ve uzerinde mf ile dolasirsan yatarsin oralarda yani 200 mf yeterli shako zaten 50 mf weriyor tal armor dan da 100 aldin mi 150 cepte zaten bi de topaz koydun mu tmmdir

ben bu bilgilerin disinda puf noktalardan bahsediyorum bilmedigim seyleri ogrenmek istiyorum

in d2
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 04/11/2007 :  22:54:18  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeşim üzerinde mf ile gezmeyeceksin meph in canı son noktaya geldiğinde giyip öldüreceksin.Hatta yanındaki adama da mf takarsan ve o öldürürse onun mf si seninkiyle birleşip daha karlı oluyor.
Sayfanın En Üstüne Git

starcraft2
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 04/11/2007 :  22:57:09  Bilgileri Göster  starcraft2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oncelikle sagol zaman ayirip yardim etmeye calisiyosun

o yollari cok denedim ben ama bi mep df atmaz dc atmaz degil mi o yuzden kendini asmis oyuncular mep de zaman kaybetmezler ama ne yaparlar onu da bilmiyorum iste tam da bu noktayi soruyorum

in d2
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 04/11/2007 :  23:08:59  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kendini aşmış oyuncular mı:D valla ben sanırım ondan oluyordum ve hep meph kesiyordum.Her siteye bakabilirsin Meph in eşya düşürme katsayısı hep en yüksektir.Ayrıca enigma yapana kadar bekle sonra 1 mephrun 1 dakikadan az sürüyor.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000