:) yok o kadar cahil degilim o dedigin yontemleri cok denedim bazilari act 5 keser full mesela bazilari lwl 85 bolgeler keser ve uzerinde mf ile dolasirsan yatarsin oralarda yani 200 mf yeterli shako zaten 50 mf weriyor tal armor dan da 100 aldin mi 150 cepte zaten bi de topaz koydun mu tmmdir
ben bu bilgilerin disinda puf noktalardan bahsediyorum bilmedigim seyleri ogrenmek istiyorum
kardeşim üzerinde mf ile gezmeyeceksin meph in canı son noktaya geldiğinde giyip öldüreceksin.Hatta yanındaki adama da mf takarsan ve o öldürürse onun mf si seninkiyle birleşip daha karlı oluyor.
oncelikle sagol zaman ayirip yardim etmeye calisiyosun
o yollari cok denedim ben ama bi mep df atmaz dc atmaz degil mi o yuzden kendini asmis oyuncular mep de zaman kaybetmezler ama ne yaparlar onu da bilmiyorum iste tam da bu noktayi soruyorum
kendini aşmış oyuncular mı:D valla ben sanırım ondan oluyordum ve hep meph kesiyordum.Her siteye bakabilirsin Meph in eşya düşürme katsayısı hep en yüksektir.Ayrıca enigma yapana kadar bekle sonra 1 mephrun 1 dakikadan az sürüyor.