AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims 1 Hakkında Yardım Eder Misiniz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 17/09/2010 :  13:42:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İyiymiş gerçekten, başka bilgiler de bekleriz. :)
Sayfanın En Üstüne Git

edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132

İletim - 19/09/2010 :  15:25:58  Bilgileri Göster  edebikelam'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya eğer ailenin mutlu olmasını istiyorsanız önce aile içi ilişkileri geliştirin.sonra komşuluk ilişkileri.ben daha 2 gün önce farkettim eğer komşuluk ilişkileri gelişirse birbirlerine hediye getirip getirmeye başlıyorlar.ama eğer sadece bir kişiyle çok iyi anlaşırsa aile bireyleri arasında anlaşmazlık çıkabiliyor mesela eşiyle çok iyi anlaşınca komşusu eşi ona tokat atmak istiyor.ama komşular gidince herşey düzeliyor.

aklıma geldkçe yazarım...uzun deneyimlerim var:DDD
Sayfanın En Üstüne Git

edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132

İletim - 19/09/2010 :  17:33:20  Bilgileri Göster  edebikelam'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
simste sizde oluyormu bilmiyorum ama bende sık sık olan bi durumdan bahsetmekisityorum.simste mesela biri sizin eve ziyarete gelio ve diyelim sizde kapıyı açmıyorsuuz bir süre sonra gidiyor ya bende youn kıyısında köşesinde düşüp uyuyakalıyor ve sonra uyanıncada kaybolmuş oluyor evini bulamıyor evine de davet edemiyorsun.sonra onun çaresi de geldiğini kabul etmek ve sonra ASK TO LEAVE deyip evden göndermektir.
sims 1 de nasıl parti verilir ilk baş benim bildiğim bütün arsaların dolu olması lazım sonra bissürü yeemek yapıp jakuziler koyup herkezi eve davet etmeniz lazım sonra da müik felan açınca parti eğer geç saatlere kadar kalırlarsa polis şikayete geliyor bazen para cezası bile alabiliyor haberiniz olsun
sims 1 de uzaylı gelirmi demeyin.sims 1 de de uzaylı geliyor.ama bunun için özel bişey yapılmıyor o kendiliğinden geliyor.
sismte ruh nasıl çıkarılır?
önce birini öldürmeniz lazım sonra onu rahatsız etmeniz lazım ne bileyim müzik çalmak yada onu gelip ziyaret etmemek olabilir.eğer yeteri kadar kızarsa zaten o çıkıp herkezi korkutmaya başlıyor.benim bi zamanlar ölüler evim bile vardı o kadar yani
hatta bir keresinde eve gelen tamirciyi elektrik çarpmıştı bende ampulu tamir ederken.adam öldü.sonra başka bi evde çağırdım ruh gelip tamir etti.
sonra meslekler akkında şöyle bişi var eğer adamınız mevkii atlamasını istiyorsanız eğer önce işten istediklerini yapın sonra da adamı mutlu yapın eğer mutlu değilse mevki atlayamıyor eğer çocuk mutsuzsa dersleri artımıyor her şey mutluluğa bağlı.
(not:eğer hani bi meslek varya işte labratuarda çalıştırırsanız ve iyice yükseltirseniz kendisini meslekte ferrari onu evden almaya geliyor benden söylemesi...)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000