yok ben şunu istiyorum yardım olarak adam insan sim yapılıyoryaaa orda bebek yokmu warmı onu söğlüyorum bide denizde neden ölmüyorlar ben oyunu oynuyorum denizde şimdi çıkıyor çıkarçıkmaz öldü çıktım tekrar girdim 1 saat denizde kaldı ondan sonra çıkartım öldü yani denizde ölmüyorlar sims 2 güzelmi alcamdaa:D:D
hepinize teşekkürler arkadaşlar... ben yeni bir aile kurdum ve bir bebk oldu ve büyüdü ama sonra okula gitmiyor birden bire üniformasını giyip gitti gitmemezi için ne yapmam gerekiyor ayrıca ikiz bebekte oluyormu
ben daha yeni üye oldum o yüzden bu iletilere geç yanıt vermek durumundayım.çok uzun süredir sims 1 oynuyorum o yüzden bayağı bi ustalaştım.eğer simler kavga eder ve evden ayrılmak isterlerse,benim bidiğim kadarıyla yapılabilecek çok bir şe yok.ama jakuzi alıp kavga eden simleri orda kaynaştırabilirsiniz.orda birbirlerine alışırlar ve vazgeçebilirler gitmekten.ama bu duruma düşmemek için ailenin ilk zamanlarında birbirlerine kaynaştırmalısınız.mesela karşılıklı santranç oynakmak birlikte tv izlemek,jakuzi dans etmek çok işe yarar.bide bebek eselesi varbirbilerine sevgi seviyeli yükseldikçe kalp felan çıkyor.sonra kissyaptıkça çocuğunuz olabiliyor.küçük bi pencere geliyor ve içinde (İngilizce olarak)çocuğumuz olmalımı yazıyor evet dediğiniz anda papatyalar yağmaya başlıyor ve beşiğin içinde bir bebek geliyor.peki bebeğin kız yada erkek olduğu nasıl anlaşıyor ve isim meselesi asıl oluyor derseniz,bebeğiniz geldikte sonra bir pencere daha geliyor 2 cümle yazıyoraltında da bi boşluk oluyor bebeğin adını yazmanız için.o cümleler arasında BOY yada GİRL kelimesini bulmalısınız.boy erkek bebek girl kız bebek oluyor.beşiğe tıkladığınızda 3 seçenek var FEED,SİNG VE PLAY bebek ilk geldiği zaman play demek yararlı oluyor çünkü sonra bebek sürekli ağlayıp derduğu için başka zaman oyun oynatamıyorsunuz.bebek ağladıkça sadece 1 kez feed ve 1 kez sing demeniz yeter çünkü ne kadar çok feed sing derseniz bebek o kadar çok ağlıyor.eğer feed derken bebk ağlamaya devam ederse feed i hemen kapatın ve sing le edvam edin çünkü bebeğiniz aç değil demektir.bebeğin büyümesini beklemek bazen aile bireylerini depresyona sokabilir.o yüzden her zaman ailenin en mutlu işisine bebeği baktırın.bebeğin büyümesi de çok güzel!renkli renkli toplar yağmaya başlıyor ve arasında çocuk çıkıyor.bebeklikten çoukluğu geçtiğinde dersleri B ve mutluluğu da 2 olduğu için hemen kitaplıktan STUDY FOR SCHOOL demeniz gerek.yoksa çocuk hem mutsuz bir şekilde okula gider ve hem de dersleri kötüleşirse,ya da servis kaçırıp okula gidemezse notları 2 kademe düşüyor ve dersleri F olduğu zaman bi üniforma giyiyor ve vden ayrılıyor o yüzde derslerini A artı tutmakta fayda var.peki dersler F ve çocuk giderse ne olur?çocuk bi daha geri gelmiyor boşuna beklemeyin odasnı bozabilirsiniz daha siteye yeni üyeyim.aklıma geldikçe sims le ilgili yazarım...