AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 sims 1 de bebek olmuyor...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

melissa_7
Üye

İleti 6

İletim - 15/11/2007 :  16:43:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben yeni bir aile kurdum ve bir bebek oldu ve büyüdü ama sonra okula gitmiyor birden bire üniformasını giyip gitti gitmemezi için ne yapmam gerekiyor ayrıca ikiz bebekte oluyormu

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 20/11/2007 :  18:25:53  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen göndermiyosundur.Okula gitme saati 8:00 o saatte servis gelip alıyor çocuğu.Ama okula gönderilmediği için yurda alınıyor.İkiz bebek sanırım yok sims 1 de.
Sayfanın En Üstüne Git

melissa_7
Üye

İleti 6

İletim - 21/11/2007 :  11:08:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende bbir tane çoçuk varken bir tanesi sonradan oldu sonrada olan çoçuk gitmiyor onun için araba gelmiyor
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 21/11/2007 :  16:51:54  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ikisi aynı arabaya biniyor çünkü servis

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

The_Sims
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 04/10/2009 :  01:06:57  Bilgileri Göster  The_Sims için bir AOL İletisi Gönder  The_Sims için bir ICQ İletisi Gönder  The_Sims'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  The_Sims için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İllegal paylaşım silindi.

Palad1n.

Varlık Umutsuzluk İçinde Karanlığa Son Islık...
Sayfanın En Üstüne Git

The_Sims
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 21/10/2009 :  15:45:37  Bilgileri Göster  The_Sims için bir AOL İletisi Gönder  The_Sims için bir ICQ İletisi Gönder  The_Sims'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  The_Sims için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İkiz bebek hilesi çok lazım verirmisiniz?(duyduğuma göre varmış ama ne?)

Varlık Umutsuzluk İçinde Karanlığa Son Islık...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000