AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 Sadece Turkler oynayabilir. turkbeylik.com
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

space_
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 24/12/2007 :  16:16:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
batuhan malesef haklisin, malesef boyle bi oyun yapacak bilgim yok. sende boyle bir kapasite varsa yapmis oldugun sitenin ismini verir misin?Eger ki bu sekilde bir oyun siten var ise burdan zaten neden turkbeylik oyunua karsi oldugun rahatlikla anlasilabilir. O zaman derizki demekki Turkbeylik sahiden guzel oyun ve bu tur oyunlari olanlarin gozlerini korkutabilecek kadar etkili. Konuyu daha fazla carpitmamak icin sana artik buradan Cevap Yazmayagım.Yazılanları okuyanlar hakli olani goreceklerdir.

diger art niyetli olmayan arkadaslar icin ben siddetle turkbeylik. com u tavsiye ediyorum. Devlet olma basarisini gosteren bi beylik var adamlara mumkun deil yetisemioz. Gelin de yardim edin:)
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 24/12/2007 :  18:40:49  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kapasite başka bilgi başka.İlgim olsaydı oyun yapmasını öğrenir yapardım.

Cevap yazman için deli olmuyorum merak etme köşeye sıkışan insanların genel kaçışı da bu oluyor zaten..

Ben sadece fikrimi söyledim bence berbat bir oyun başkasına göre güzel bir oyun benim ya da başkasının fikri seni İLGİLENDİRMEZ eğer ilgilendirirse bu foruma yazma bir daha.Sen moderatör ya da admin değilsin istediğimizi yazarız buraya.
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 24/12/2007 :  18:58:12  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
helal olsun aga güzel oyun linki vermissin.Turkbeylike daha çok önem gösterelim.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 24/12/2007 :  21:38:59  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nickyok şu kontör atıp 1. olma ayrıcalığı kalktı mı bu arada?Kalktıysa bende katılırım
Sayfanın En Üstüne Git

space_
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 25/12/2007 :  09:47:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

kapasite başka bilgi başka.İlgim olsaydı oyun yapmasını öğrenir yapardım.

Cevap yazman için deli olmuyorum merak etme köşeye sıkışan insanların genel kaçışı da bu oluyor zaten..

Ben sadece fikrimi söyledim bence berbat bir oyun başkasına göre güzel bir oyun benim ya da başkasının fikri seni İLGİLENDİRMEZ eğer ilgilendirirse bu foruma yazma bir daha.Sen moderatör ya da admin değilsin istediğimizi yazarız buraya.

Batuhan yazdiklarinin yine kendin tarafindan nasil curudugne bir bakalim."İlgim olsaydı oyun yapmasını öğrenir yapardım." demissin, ilgisi olmayan bir adamin Online Oyunlar bolumunde ne isi var? Ayrica adamlara kontor icin oyun yapmislar diyosun demekki bu tur oyunlardan kontor kazanilabilecegini biliyorsun. O halde sen neden kontor kazanmak icin bile olsa online oyun yapmayi ogrenip yapmiyosun? En azindan fazladan kontorun olur.Malesef gaza gelip sana tekrar cevap yaziyorum bu sayede de "Cevap yazman için deli olmuyorum merak etme köşeye sıkışan insanların genel kaçışı da bu oluyor zaten.." sozun de otomatikman curumus oluyor."Ben sadece fikrimi söyledim bence berbat bir oyun.. " demissin bir alt mesajda da kontor olayi kalkmissa ben de katilacam demissin. Berbat bir oyunu ortadan bir durumun kalkmasi sebebiyle nasil berbatliktan cikarabiliyorsun? Son olarak "başkasının fikri seni İLGİLENDİRMEZ eğer ilgilendirirse bu foruma yazma bir daha.Sen moderatör ya da admin değilsin istediğimizi yazarız buraya." diye yazmissin. Baskasinin fikri baska herkesi igilendirebilir ama herkesin fikrine daha once soyledigim gibi saygi duyuyorum. Sen oyun berbat diyor isen sana bence degil diye cevap verebilirim ama berbat buluyorsan saygi duyarim ve ilginc derim. Bana sen moderator degilsin yazdiklarima karisamazsin bir daha buraya yazma demissin. Sen moderatormusun de benim yazmama karisabiliyorsun?

Batuhan baska cumlen olmadigindan su anda soyleyecek bir seyim kalmadi. Sende yakinda eminim bu oyunun fanatikleri arasina gireceksin. Sana kizgin oldugumu falan sanma goruslerine saygiliyim cunku meyveli agaci herkes taslar.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000