online oyunlar bölümüne demek sadece oyun yapanlar katılıyor ha?İlginç..Kardeş oyun yapmak istemiyorum dedim ucunda ister kontör olsun ister para olsun bana ilginç gelmiyor.Sadece oyuncuyum ben yapımcı değilim.
Eğer kontör verip akçe alma özelliği kalktıysa fena oyun değil ama kalkmadıysa berbat bir oyun.Bunun nesini anlamadın?
Ben moderatör değilim tabii istediğini yazabilirsin ancak sana karşı olan her fikre sataşırsan işin zor..
Türk ama onları kontör avı merakına teşvik eden yok.Bunu söyliyorum.Bu oyunu oynayan insanlarda Türk oynamayanlarda, ama sadece Türklerin oynayabildiği bir oyunu bende oynarım.Kimse karışamaz.Space'ye teşekkürler...
These are the films that user OnurDemirci has seen.
batuhan oyuna sen direk kotuler gibi seyler yazinca bende sana karsi ciktim ve Sadece Türk'ler oynayabilir sloganından dolayimi acaba bole sert cikiosun diye merak ettim.Bunda da haksiz oldugmu sanmiyorum. Ben bu oyunu Türk yapımı oldugu icin oynuyorum. Yabanci oyunlarin Turkce ye cevrilmis hali degil direk Turk yapimi her halinden belli. Bu yuzden bize hitap ediyo ve seviliyo. Yayildikca daha sevilecek kuskum yok. Nickyok senle ayni fikirdeyiz sana tesekkur ediyorum.
Herkese iyi oyunlar. Allah Türk^ü korusun ve yüceltsin. Adminlere boyle bir oyun yaptiklari icin tesekkurlerimi sunuyorum.