AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 Sadece Turkler oynayabilir. turkbeylik.com
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

space_
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 15/12/2007 :  11:33:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sadece laf olsun die konusanlar oyunun hizli gelisimi sayesinde ztn cevabi aliolar. Allah Türk^ü korusun ve yuceltsin
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 15/12/2007 :  12:31:12  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
numlock1990 tarafından yazılan:

Helal olsun space güzel yazmışsın...
space'nin dediği gibi Batuhan 'sadece Türkler oynayabilir'sloganı zoruna gittiyse acık acık söyle bilelim.Bu konuşmayı farklı anlamlara sürüklüyor çünkü altında bir çok anlam yatıyor...

Ben öyle bir şey mi dedim?Kendi kendine şeyler uydurup kıvranma orda..
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 15/12/2007 :  12:34:10  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
space ve numlock önce mesajları düzgün okuyup sonra konuşun.Space bu oyunu sırf kontör kazanmak için yapmışsın.1000 kontör atan 1. oluyor işe bak..
Sayfanın En Üstüne Git

space_
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 16/12/2007 :  21:02:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

space ve numlock önce mesajları düzgün okuyup sonra konuşun.Space bu oyunu sırf kontör kazanmak için yapmışsın.1000 kontör atan 1. oluyor işe bak..

oyunmu yapmisim:)yahu batuhan ilginc adamsin vesselam sen beni guldurudn Allah'ta seni guldursun:))
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 16/12/2007 :  22:05:45  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sen yapmadın mı?Her neyse yanlış biliyormuşum..Neden bu kadar şaşırdın ki hem?O kapasite yok mu sende?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000