AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 Sadece Turkler oynayabilir. turkbeylik.com
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 26/10/2007 :  15:54:49  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya boşverin adam kontör kazanmak için 3 saatte bi oyun yapmış işte..
Sayfanın En Üstüne Git

allyemre
Üye

İleti 4

İletim - 27/10/2007 :  20:57:47  Bilgileri Göster  allyemre'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Made İn Turkey diyosun.. Helal olsun vallahi.
Sayfanın En Üstüne Git

allyemre
Üye

İleti 4

İletim - 27/10/2007 :  21:02:19  Bilgileri Göster  allyemre'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.turkbeylik.com/uyeol.php?ref=allyemre

TIKLAYIN!
Sayfanın En Üstüne Git

space_
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 04/12/2007 :  09:36:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler herkesin fikrine saygi gosteriyorum ama oyunda bizden bisiler olasam bu akdar tutulmazdi. uye sayisi 900e ulasmis durumda. bence gec kalmayin nasilda eninde sonunda oynayacaksiniz:) batuhan 3 saatte oyun yapmis dio bence adamlara haksizlik edio. maden o kadar kolay sen 5 saatte kralini yap. senden baska olumsuz yazan ztn yok heralde baska bi dusmanlik var yoksa Sadece Turk^ler oynayabilir sloganimi zoruna gitti.(Akman 13 un****ayati multi icin oyun icin deil)
Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 10/12/2007 :  16:16:45  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Helal olsun space güzel yazmışsın...
space'nin dediği gibi Batuhan 'sadece Türkler oynayabilir'sloganı zoruna gittiyse acık acık söyle bilelim.Bu konuşmayı farklı anlamlara sürüklüyor çünkü altında bir çok anlam yatıyor...

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000