AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 Sadece Turkler oynayabilir. turkbeylik.com
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

space_
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 18/10/2007 :  16:59:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaslar oyun acılalı daha 1 hafta ancak oluyo. Ergenekon destanı ıle oyun baslıyo. Ticaret ve tarımla para kazanıosununz, azınlıkları haraca baglayabılıousunz. Beylikler ıcınde en buyuk olup kendınızı kabul ettırmye calsııosunuz. yeterınce gelısırsenız devlet bıle olabılıyosununz. Oyun dıger Turk yapımı denen ve yabancı oyunlardan cevırme bı oyun degıl tamamen Turk yapımı her halınden bellı. Tavsiye ederim ve Turk yapımı olan bu oyuna destek vermenızı onerırım. www.turkbeylik.com

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 18/10/2007 :  17:14:54  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Üye oldum ama hemen vazgeçtim oynamaktan.Ne o öyle 10 kontör at 5000 akçe kazan vb vb...
Sayfanın En Üstüne Git

AKMAN13
Üye

Turkey
İleti 60

İletim - 23/10/2007 :  21:07:44  Bilgileri Göster  AKMAN13 için bir AOL İletisi Gönder  AKMAN13 için bir ICQ İletisi Gönder  AKMAN13'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  AKMAN13 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun amacı nedir?

TRAKYALI COCUK
Sayfanın En Üstüne Git

AKMAN13
Üye

Turkey
İleti 60

İletim - 23/10/2007 :  21:31:29  Bilgileri Göster  AKMAN13 için bir AOL İletisi Gönder  AKMAN13 için bir ICQ İletisi Gönder  AKMAN13'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  AKMAN13 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw ben bu oyunda uyelık actım.e cok berbat bbı oyun bence ama sızın fıkrını ılemem neymıs delıkanlı adam multı acmaz belkı ben bı tane daha uyelık acmak ıstıom way arkadas yaw nabalım turklerın yapacağı oyun ancak bole olur.

olen sehıtlerımıe yazık beeeeee........... benım arkadasın abisi orda oldu yaw cocuk uzuntuden okula gelemıo bee

TRAKYALI COCUK
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 23/10/2007 :  21:42:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
AKMAN13; "İletiyi Düzenle" seçeneğini tıklayarak mesaj kalabalığından kurtulmuş olursun...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 26/10/2007 :  11:08:31  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
www.konseyim.com bu sitenin mototrundan yapılmış bir site.Ama fazla tutulmaz bence çünkü konseyim ücret istemiyor bu şekilde oyunlarada zaten para verilmez bence...

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000