AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Sorc Skill+Stat
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 20/09/2007 :  18:26:57  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
He şunu da söliyim son olarak, senin servera gircektim ama girmeden önce başka serverlarda yada diablo oynayan oyunculara sordum mix nasıldır diye, bana en bata saydıkları özellik şu; daha var ama ilkini söyleyeceğim ''adminleri adam gibi biri değil'' dediler sanırım bu biraz açıklıyo

SEN DE ADMİNİM DEMİŞTİN SANIRIM
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 20/09/2007 :  21:06:29  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
vagranet tarafından yazılan:

warmth a 10 verilcek die bişimi yazmışım senin gözler bozuk. Bu arada dturk(lamerturk) gibi ayda res alan bi serverda oynicak kadar ne embesil nede başka bişiym.hem başka bi serverda yöneticilik yapan biririnin orya gelip oynaması nasıl kaçar sen düşün.Çok güveniosan kendine gel mix e hiç res gelmio senelercede gelmicek kas hair oldugunda yaaplım duel hani hilesizliğe güven böle sağlanır anca.cvp atıp lav salatası yapmaay dwm edersen bende dwm ederim ha susar cvp atmam dersen uyarım.

Bir kere konuşmasını öğren öyle gel.Burada kimse senin anan baban değil.Ayrıca sorc ile az bir bilgiye sahip olduğunda bariz.Bence armageddon u dinle.
Sayfanın En Üstüne Git

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 20/09/2007 :  22:04:37  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bak şimdi şöyle oldu ben bi build verdim blizzard sorc buildi, sen gitmişin hemen hemen aynısını yazmışsın gene ama itemlerini de yazmışsın daha iyi bu tabi eyw, sonra ben raven yüzük kullanmanın gereksiz olduğunu söledim çnkü sorc donsada bişey fark etmez büyülerini gene aynı hızda yapar aynı hızda ışınlanarak da kaçar he o yüzük dex veryo belki block yönünden akıllıca olur dedim, sonra senin ettiğin laflara bak mesele ortada dediğim gibi ben Dtürk de oynayarak embesilliğime devam ederim 2 yıldır oynuyorum 1 kere resetle karşılaştım o da geçerli bi nedeni var, he ben orda oynayarak embesilliğime devam ederim senin tabirinle, ama en azından kalitali insanlarla beraberim, ordaki ortam mixteki gibi değil zaten tanıdıklarımın görüşünü de yazdım sizin adminlerleilgili yada senle ilgili artık vagranet adminmisin bilmem neyse açıklamam bu artık okuyan yorumunu yapsın..
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 20/09/2007 :  22:38:43  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben sanırım mix te oynamıştım.
Sayfanın En Üstüne Git

vagranet
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 21/09/2007 :  12:26:46  Bilgileri Göster  vagranet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mix te sana adminlerle ilgili böle bişi söylmeleri imkansız 1
batuhanus sen niye karışıyosun 2
şöle söyliyim mixte banlı acc bile yok çünkü kimse hile açamıyo mix.spy sayesinde 3
Biraz daha bilgiedin 4
bilgiyide delikanlı adamlardan edin
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000