AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Sorc Skill+Stat
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 19/09/2007 :  16:07:10  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bilgiyle mi savaşıyorsun ne alaka iyi biliyorsan kapışalım? sen editle kendi dediğin buildi o da kendi buildini yapsın öyle kapışın iki buildi karşılaştırcaksanız..

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

no noob
Üye

Turkey
İleti 36

İletim - 19/09/2007 :  16:52:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
konu actim gelen yokmu nec statlarla skileri orencem

tarik
Sayfanın En Üstüne Git

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 19/09/2007 :  17:24:27  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya ben ıp üzerinden duele çağranlara duele gitmem zaten senin dediğin o ezik barbar ne yazıkki bende de var olmazsa olmaz, ama sen o barbarla gel melee duel yapalım ben sana ne getirceğimi bilirim, ayrıca warmth'e 10 tane vermek blizzde 1k damage değiştirmez bunu da bil

Ha hilesiz kapışalım diyosan ki ben de öle isterim tabiki gel gir DTÜRK Serverına ne bildiğini bize de göster, mahçub olmayı isterim neyi bildiğin konusunda, ama bana singlede editle yaptığın karakterle gelip artislik yapma ben onları serverda kesinlikle hilesiz olan bi yerde yapıyorum, ama kısa bi süre önce reset geldi, yoksa daha iyiydim şimdi gene iyiyim gerçi. neyse gelirsen görüşürüz, onu bunu herşeyi bırak ben kısa bi süre sonra kendi serverımı kurucam ama okul dolayısıyla erteleyedebilirim, seni de beklerim
Sayfanın En Üstüne Git

vagranet
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 20/09/2007 :  00:49:27  Bilgileri Göster  vagranet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
warmth a 10 verilcek die bişimi yazmışım senin gözler bozuk. Bu arada dturk(lamerturk) gibi ayda res alan bi serverda oynicak kadar ne embesil nede başka bişiym.hem başka bi serverda yöneticilik yapan biririnin orya gelip oynaması nasıl kaçar sen düşün.Çok güveniosan kendine gel mix e hiç res gelmio senelercede gelmicek kas hair oldugunda yaaplım duel hani hilesizliğe güven böle sağlanır anca.cvp atıp lav salatası yapmaay dwm edersen bende dwm ederim ha susar cvp atmam dersen uyarım.
Sayfanın En Üstüne Git

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 20/09/2007 :  18:09:37  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Laf oyunu yapan sensin sanırım mix'te yöneticilik yapmıyosun ölemi, neyse sen kasmana dvm et ben embesilliğime dvm ederim artık seninkinin adını da okuyan koyar ben bişey demiyom daha
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000