AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Sorc Skill+Stat
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 21/09/2007 :  16:36:47  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
vagranet tarafından yazılan:

mix te sana adminlerle ilgili böle bişi söylmeleri imkansız 1
batuhanus sen niye karışıyosun 2
şöle söyliyim mixte banlı acc bile yok çünkü kimse hile açamıyo mix.spy sayesinde 3
Biraz daha bilgiedin 4
bilgiyide delikanlı adamlardan edin

Eğer sen bu forumun düzenini bozar ileri geri konuşursan ben değil herkes karışır 1.

Yöneticiler şunun hesabını kilitleyin lütfen 2.
Sayfanın En Üstüne Git

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 21/09/2007 :  16:43:11  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İmkansız diye bişey yok konuştular işte 1.
Bizim serverda da banlı accli kimse yok 2.
Bizim serverda da hile kullanılmıyo hiçbir şekilde bu da 3.
Delikanlılık yalanla oluyosa(konuşan 1-2 kişi değil orda oynayıp da gelenler var biliyolar ki konuşmuşlar ayrıca delikanlılık böle olmaz) veya illa senin istediğin lafları duymamız için bizi konuşturcaksan başkalarıyla, bizden delikanlı olmaz be kardeşim kusura bakma
Sayfanın En Üstüne Git

vagranet
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 21/09/2007 :  17:39:37  Bilgileri Göster  vagranet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hesabımın kapanıp kapanmicana sen karak veremessin batuhanus sanki fanus.
dt de hile kullanan mı yok :sac...../k.... vs çok sayabilirim nerden bilion derser benim kardeşim onlara bot vs prog gönderio o söyledi msn den.
sizin serverda acc alması yasak işnsanlar bile var
1.djshark
2.djcanso(suçları duelerde herkezi yenmek ve zod rune düşürmek)
3.wormix
4
5
6
die devam edio bu liste mrk ediyorsan söylerim msn adresimi zaten eklemişsinde açık göremedim seni daha.bu arada o severda daha önce senin kullandığın acc de banlanmış onuda öğrendim hmm ilginç bilgiler dimi.
bizim serverda oynayıp sonra dt veya herangi bi tr serverına gidende yok oynayan herkezin karakterleri hala durmakta.
Batuhanus sana gelince tartışmayı kim başlatmış güzelce takip et Allah o gözleri bakalım diye vermiş dimi.
ben yazmışım oraya kullandığım build i peki benden önce hiç birinin yazdığına laf gelmişmi?
Başkada bişey demeye gerek yok.
Sayfanın En Üstüne Git

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 21/09/2007 :  19:05:26  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bizde öle kimse yok sabahtan beri uydurma konuşuyosun 1,
2.si Ben senin yazdığın builde laf etmedim ki benimkiin yazmışsın itemleri yazmamıştım ben onları eklemişsin eyw dedim sen de doğru oku biraz saydıklarının hiçbirini de dt de görmedim ben ama cidden görmedim 2 yıldır, bide şu ismini yarım yazdıklarını tamamla da biliyim kim olduklarını ona göre bulurum adamımı,
Ayrıca burası önemli iyi dinle;

KARDEŞİM DİYOSUN Kİ SENİN ACC DE BANLANMIŞ DİYOSUN, BEN SİZİN SERVERA HİÇ GİRMEDİM Kİ BUNA GÜLERİM İŞTE GERÇEKTEN YA BIRAK SENİNLE UĞRAŞIYORUZ KAÇ GÜNDÜR KABAHAT BİZDE, ZAMAN KAYBISIN, AYRICA KONUŞMAYI ÖĞREN DE GEL SEN DE, ÖLE BİZ BUNLARI BANLADIK FALAN DİYOSUN DA HANİ SİZİN SERVERDA HİÇ BANLANAN FALAN YOKTU, Bİ DEDİĞİN Bİ DEDİĞİNİ TUTMUYO Bİ FORUMDA YAZI YAZARKEN HEYECAN TUTUP DA KARIŞIYOMU KAFAN NE NEYSE YAW ARTIK ZAMAN KAYBETMİCEM SENLE SERVERINI DA AL LAFLARINI DA NE YAPARSAN YAP.. AMA BENİ GÜLDÜRDÜN SAOLASIN ÇOK
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 21/09/2007 :  20:34:26  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu iş uzar gider...Vagranet tartışmayı argo konuşarak sen başlattın.Ondan önce ki hadiseler gayet normal.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000