AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Sorc Skill+Stat
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

vagranet
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 17/09/2007 :  23:01:54  Bilgileri Göster  vagranet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gerekli skil i zaten 10x cold charmdan aliosun ravenden dex gelir block icin evet vede cold damagei kırar.donup kalmassız kabak çiçeği gibi.
Sayfanın En Üstüne Git

no noob
Üye

Turkey
İleti 36

İletim - 18/09/2007 :  19:28:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw nec skilerini bilmioyum bone spritci

tarik
Sayfanın En Üstüne Git

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 18/09/2007 :  19:57:54  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
''Donup kalmazsın kabak çiçeği gibi''lafını gerçekten mi söledin sana bişey söliyim hiç savunma bile demiştim zaten, bir büyücü (sorc değil sadece) donduğunda büyüleri hep aynı hızda olur, sen donsan bile ışınlanarak aynı hızda kaçabilirsin, skill olması o yüzden daha iyi olur dondurmayan bi yüzük yerine benim bahsettiğim buydu, bunu da öğrenmiş oldun ..
Sayfanın En Üstüne Git

vagranet
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 19/09/2007 :  01:46:32  Bilgileri Göster  vagranet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yürürken yavaşlarsın ben ztn demiyorum kaçamassın veyada hızı düşer diye dikatini çekim.Benim yaptığım build budur ben onu yazdım sende atladın sonuç hüsran saçma saçma laflar d2 i öğretmeye çalışıyon bana şöyle diim sana sen item kasarken ben barbarla 5 metredene rakib e duelde ww yediriodum.o yüzden oyunu bilmeyenlere öğretmeyi dene.bu arada bliz damagen 10 k olsa nolur 11 k olsa nolur pvm de fark yapmaz o build de zaten pvp build i deil.Neyse uzatmaya gerek yok bumudur budur.
Sayfanın En Üstüne Git

vagranet
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 19/09/2007 :  01:49:08  Bilgileri Göster  vagranet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
unutmadan ekliyim d2 bilgine bu kadar güveniosan duel yapalım kanıtla ister serverda ister ip üzerinden. emin ol nsl öldüğünü bile anlamican(edit karakterden bahsetmiyorum normalde apılabilcek bişi)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000