|
Yazar |
Konu  |
Cskn
Üye

Turkey
İleti 138 |
İletim - 09/09/2007 : 20:53:05
|
Peki sizce Thunder Storm büyüsü kaç level olmalı? |
Necromancer |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 11/09/2007 : 13:57:12
|
1 |
 |
|
armageddon
Üye

Turkey
İleti 51 |
İletim - 15/09/2007 : 02:09:40
|
Ewt novacı bi sorcress az vurur, nova verceksen energy shield de düşünürsün büyük ihtimal ve mananda biraz sorun olur zaten karşına bi tane mana burn canavar çıksın hellde bütün mana gider e bide hell olunca 2-3 özelliği falan oluyor bir canavarın seni minionları ile beraber 2sn de katleder, lighting sorc fena olmaz novadan bahsetmiyorum ama, lighting atan sorc fena olmaz çünkü oyunda lighting ımmune canavarlar fire veya colda göre az, çok az hem de fire en iyisidir iyi vurur ama asıl item kasmak için yada görev için kesilen yaratıklar hep fire yada cold ımmuna yada her taraf fire ımmune oluyo, fire sorc da iyidir rahattır ama, fire ımmune çok 
Hele hybrid sorc kesinlikle denemeyin gerçekten çok az vuruyo :D ya nova-hyrda , nova-orb , orb-hydra olur bunlar çok az vuruyo, en iyisi bi sınıf üstünde ilerlemek ama hepsinin kendine göre zorlukları var mesela dediğim gibi fire ımmune çok, lighting 1 de vurabilir cold az vurur ama yavaşlatır falan, ben cold kullanıyorum ve memnunum serverda 
Bide şöle bişey geldi aklıma:
-Fire wall -Fire Mastery -Frozen orb -Cold mastery
bunlar full kalanlarla da bişiler yapılır ama en az lvl 80 de bitiyo hepsi o lvl lara gelene kadar da düşünürüz kalanları neye verceğimizi :D:D:D |
 |
|
vagranet
Üye

Turkey
İleti 23 |
İletim - 17/09/2007 : 01:58:04
|
skil sıralaması şöyle: cold mastery:20 blizzard:20 clasial spike:20 ice blast:20 ice bolt:kalan skiller warmth:1 Statlarda şöyle: str:monarch kulanılcaksa 90 yok kullanmicaz diosanız 70 yeterli. Dex:Block 75 olana kadar anni ide göz önünde bulundurun. Vitality:tüm artan statlar str/dex ten energy:none(hiç verilmicek) İtemler: armor:viper magic helm:herlequin shko weapon:hoto shield:storm shield boot:war traveller gloves:trang oul braces ring1:raven ring2:bul-katlos Amulets:Rare(2 cold skil+20 str+10dex+10 fcr) Charm:10x cold charm /anilus 5x smal alress charm
|
 |
|
armageddon
Üye

Turkey
İleti 51 |
İletim - 17/09/2007 : 22:28:06
|
Ringlerden raven bu sorcun hiç işine yaramaz bul kathlos'da 1 skill işine yarayabilir ama 2 soj taktın mı daha iyi olur yada 2 bull, raven hiçbir işine yaramaz ''dondurmayı engeller'' dersen, zaten hiç raveni savunma bile onun dışında belki biraz block verir dex sayesinde pek bilmiyorum onu, ama skill veren yüzükler daha iyi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|