|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 07/09/2007 : 22:55:39
|
soj benim bildğim sadece über diablodan eşşek şansıyla düşer. Unique item bulmak single'da da kolaydır merak etmeyin. Hadi diyelim bulamadınız, small charm da mı çıkmaz.. charm mana bir şekilde kapatırsınız, warmth için kasmayın. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
armageddon
Üye

Turkey
İleti 51 |
İletim - 09/09/2007 : 03:16:06
|
Bide ilerde warmthe verdiğiniz gereksiz puanları düzeltemezsiniz, yaw gidin mana veren energy veren (energy olunca daha hızlı dolar mana) itemler alın,bulun çok kolay bu hem unique item düşürmek oyunda da zor değil gerçekten, ayrıca 1 skill veren itemler de gene yeterince artırır, nasıl olsa siz 70 olduğunuzda keşke vermeseydim diceksiniz, ve bakcaksınız blizzard indirirken mana çok da hılzı dolmuyo böle bişey de var, warmth in 1 den fazlası sizi kurtarmaz o mana siz 2-3 bliizard indirince gene aynı seviyeye inicek sadece büyü yapmazkan daha hızlı dolar genede potlar daha işe yarar, 2-3 hadi bilemedin 4 canavardan birinden pot düşüyo mutlaka, düşmesede diğerlerinden düşer illa 4 canavar dedik diye şimdi ''4'' sayısını düşünmeyn yani çok pot düşüyo onu demek istiyorum, shopta da potlar zor değil ben bi serverda başladım verdiğim buildle ve şu anda 45 lvl im, 1.6k çakıyorum bliizardın synergylerini bitirince çok fazla artıcak, warmth blizzardın synergylerini tamamlamadığınız için damage i çok etkiler ve mana dolması marifet değil canavarları az vuruşta indirmek marifet, bana hak verin verirsniz dönüşü yok ilerde mana sıkıntısı yok, sadece kasarken ama ileri geldiğinzde gereksiz bir şekilde manası hızlı dolan ve az vuran bi sorc olmak istemezsiniz, yazı da uzun oldu ben de bazı yerlerini anlamadım yazdıklarımın ama
Neyse özet olarak şu; ilerde gerçekten mananız çok hızlı doluyo benim sorc serverda 45 lvl bu blizzrad buildinden ve mana sıkıntısı yok 1 warmth verdim, 70-80 falan yüksek lvl larda çok şey kaybedersiniz damage olarak. benden bu kadar düşüncelerinizde haklısınız ama ilerde böle, kasarken mana çok hızlı dolsa da bişey değiştirmez bliizard ilerde 1 tanesi 40 mana alıyo, 40 ı da bir anda dolduracak bi warmth lvli anca 15 üzeri verirsiniz bide itemler olur öle, ama en az 1 k kaybedersiniz damage olarak, wöh çok konuştum ama yardımcı olmaya çalışıyorum... |
 |
|
bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57 |
İletim - 09/09/2007 : 14:58:11
|
neden hiç energy shieldden bahsetmiyorsun ? yada nova cı bir sorceressden? öldürmek kadar ölmemek de önemlidir. |
 |
|
Cskn
Üye

Turkey
İleti 138 |
İletim - 09/09/2007 : 15:18:05
|
Novacı sorc oluyor mu? Ben hero editor de bütün büyüleri 99 yapıyorum novalar yine de düşük geliyor.Bir tek cold nova düşük levellerde iken karakteriniz işe yarıyor.Çünkü çevredekiler donunca yavaşlıyorlar o kadar. |
Necromancer |
 |
|
bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57 |
İletim - 09/09/2007 : 17:00:29
|
lightning skillerinden nova yı kastediyorum.. single de hell zorluk seviyesinde ilerleyebilmek için yardımcı skill olarak kullanabilirsin. çok seri nova çakabilir ve dolayısıyla çok hızlı mana düşer. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|