|
Yazar |
Konu  |
Cskn
Üye

Turkey
İleti 138 |
İletim - 06/09/2007 : 23:10:59
|
Hımm..Bu gayet açıklayıcı olmuş.Bu bahsettiğin Lod için mi yoksa klasik oyun için mi?Ya da her ikisi içinde geçerli mi?
|
Necromancer |
 |
|
armageddon
Üye

Turkey
İleti 51 |
İletim - 07/09/2007 : 01:43:59
|
Arkadaş demiş en fazla 14 falan ama itemlerle 10 un üzerine rahat çıkıyo zaten warmth 1 dışında vermek çok gereksiz itemler gerçekten kurtarır, bakın şimdi
Unique olan itemlerden
Shako +2skill CoH Runeword +2skill SİLAH HoTo +3skill 2 taten Soj ring +2skill Mara Amulet +2skill
Kalkan Grim Shield olanını kullanırsanız +1skill daha Ve son olarak bi eldiven var 1 to fire skill veriyo ve yüzde 20-25 faster cast veriyo bunu kullananlar var, e warmth fire skilli olduğuna göre +1 ordan da alıcak, beyler warmth 15i geçmedimi rahatça 1 verirseniz??? Bide charm bulduğunuzu düşünün, ohoo...
WARMTH SKİLLİNE 1 VERİN YETER !!!
Hem ilerisini düşünmüyosunuz beyler 14 verdiniz, hadi 10 verdiniz diyelim itemlerle bu rahat 25 olcak, sizce çok fazla olmadımı gereksiz bir şekilde, hem 13-14 skill geride kalıyorsunuz, bu en azından 10 lvl demek, en az!!! o fazladan harcıyacağınız skilleri blizzard veya synergy lerine dağıtsanız o kadar çok damage elde edersiniz ki anlatamam ve çok şe değiştirir inanın... İlerisini düşünün, bikaç warmth skilline verilen kayıp sizi kasmada zorlamaz ileride de çok şey değiştirir def falan veren bi skill olsa dicem başta kasmada yardımcı olur ama sadece mana dolduruyo mana pot alın ve kullanın onun parasını çıkarmak zor bişey değil ilerde zaten istemediğiniz kadar para da olcak, o karakteriniz gerçekten oynicaksanız 70 lvl veya üstlerine gelcek ve warmth in gereksiz olduğunu anlıcaksınız, benden bu kadar dahada verirseniz warmth o size kalmış ben her türlü açıkladım... |
 |
|
bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57 |
İletim - 07/09/2007 : 13:30:41
|
bizim iddia ettiğimiz zaten warmth ın 14 -15 civarı olması. sen itemler le desteklemişsin single da oynayan biri bu itemleri sence bulabilir mi kolay kolay ? ısmarlama gelmiyor itemler bize.. |
 |
|
bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57 |
İletim - 07/09/2007 : 13:32:18
|
bahsettiğim lod 1.10 versiyonu için. |
 |
|
Cskn
Üye

Turkey
İleti 138 |
İletim - 07/09/2007 : 22:03:08
|
Armageddon gerçekten kolay değil söylediklerini bulmak.Yani benim non-ladder da gördüğüm sojların yarısından fazlası kopyaydı. Benim bir tek klandan bir arkadaş düşürmüştü bir tane.Ama onunda mf si çok yüksekti.Birde adamın biri bizim oyunumuza girdi 5-6 tane unique eşya attı gitti :) Bunlarin içinde soj da vardı.Böyle yani... |
Necromancer |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|