Warmth konusunda kesinlikle Bilal'e katılıyorum. Gerçi hatırladığım kadarı ile 20'ye kadar büyük bir ivme ile artıyordu, ama sonradan değiştiyse bilemiyorum. O zaman tam yapmadan 5-10 arası yeterli olacaktır, +skill eşyalar ile.
Gayet iyi %12. Eger düşmüyorsa level yükseldikçe bu artış, 20 yapılabilir bence. Gereksiz eşyalar veya potion kullanıp manayı desteklemektense bu bence çok daha iyi bir yol. Mana potion yerine rejuv. dizerim kemere.
şöyle de acıklayabiliriz: mana toplamı 500 - 700 arası en verimli warmth kullanımı 6-7 skill pointte , 700 - 1200 arası 12- 13 skill pointte, 1200- 1500 arası 14- 15 skill point te olmalı. 2000 yada daha fazla mana nızın olmayacağını düşünerek 14 den sonra vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. 1400 mana yı 14. derecede warmth 10 sn yede doldururken, 17. derecede warmth 9 sn yede dolduruyor. 1 sn ye için 3 skill point harcanması doğru olmaz ama mananız 2000 lerdeyse iş tabiki değişir. uzun lafın kısası mana miktarıyla warmth a verdiğiniz skill point miktarı orantılı olmalı ki en verimli hali yakalayabilelim..