AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Sorc Skill+Stat
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 02/09/2007 :  18:23:58  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende zaten sonra hero editor de test ettim.Gerçekten orb çok az kaliyor blizzarda göre.Ama dezavantajı var tabi.Frozen orb u hem kullanıp hem de teleport yapabiliyorsun.Ama blizzard için öyle birşey olmuyor.
Lod oyuncuları zannedersem F tuşlarıyla büyü değiştiribiliyor.Ben öyle bir özellik göremedim klasik 2 de.
Şu an level 51 oldu karakterim 1.4 k vuruyor blizzard.

Ama warmth konusuna bende katılmıyorum.Gerek yok bence boşuna skill puanı harcamaya.Zaten paran varsa satın alırsın mana içersin sorun kalmaz...

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 02/09/2007 :  21:04:05  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama warmth konusuna bende katılmıyorum.Gerek yok bence boşuna skill puanı harcamaya.Zaten paran varsa satın alırsın mana içersin sorun kalmaz...

bu dediğine katılmıyorum.. taşıma suyla değirmen dönmüyor inan bana..
Sayfanın En Üstüne Git

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 02/09/2007 :  23:34:16  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
30-35 lerden sonra mana sıkıntısı mana pot alın biraz geçer, mana ve energy veren itemler giyin, bir de warmth 1 olsun sadece hatta vermekle vermemek arasında kalmak, 1 veya daha yüksek verme arasında kalmaktan daha akıllıcadır yani 1 verin yeter sadece BİR !!! itemlerle falan yükseliyo ve çok yüksek lvl lara gelirseniz, keşke 1 verseydim yaw diceksiniz ilerde mana çok artıyo bir de rahat oluyo... hem büyücü karakterlerin manası çok hızlı dolar..
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 03/09/2007 :  12:50:54  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mana istiyorsaniz 3 soketli başlık alır, içine 3 perfeck skull koyarsiniz.+Elinize magefist giyersiniz (%25 veriyor) sorun hallolur.
ayrıca unique yüzük var Manald Heal isimli.O da %20 veriyor.AYrıca bir unique kemer vardı adı neyse işte o da %20 falan veriyordu.

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 03/09/2007 :  19:00:29  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
3 soketli dandique bir başlık giyeceğine, all sorceress skill X veren bir başlık giy ama warmtha ver derim. warmth ın renegerate nin yerini perfect skullar tutamaz. yüzük olarak manald heal midir nedir onu takıcağına soj tak ama warmtha da ver derim. eğer bir gün 97 lwl sorc unuz olurda hell de baal run yapmaya kalkarsanız energy shield in neden hemen aktif hale gecmediğini sormayın.. warmth sorceress için hayat demektir ama 20 lenmesi gerektiğini savunmuyorum. en ideali 5-6 civarıdır. eşyalardan gelnlerle beraber 14 ü bulur. 14 den sonra renegerate çok düşük oranlarda arttığı için gereksizdir. umarım anlatabildim..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000