|
Yazar |
Konu  |
Cskn
Üye

Turkey
İleti 138 |
İletim - 28/08/2007 : 16:57:16
|
Arkadaşlar Sorc un doğru olarak daha çok skill lerini söyleyebilir misin iz? Cold olacak şekilde. En merak ettiğim teleport level 1 mi olacak? |
Necromancer |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 28/08/2007 : 17:35:36
|
evet 1 olacak.Skillerin zor olduğunu sanmıyorum.Orb a ver gerisini de orb u destekleyenlere ver. |
 |
|
Cskn
Üye

Turkey
İleti 138 |
İletim - 28/08/2007 : 17:48:16
|
Himm tamam sağol batu bende öyle düşünmüştüm... |
Necromancer |
 |
|
armageddon
Üye

Turkey
İleti 51 |
İletim - 02/09/2007 : 04:01:14
|
Ama çok az vurur, ben çok denedim, sana en çok kullanılan, önerilen ve benim de nefret ettiğim halde güçlü olduğu için saran buildi yazıcam, orb aşırı az vuruyor, istersen ikisinden de yap dene çok denendi ve harika bi cold sorc hatta en iyi sorc
Blizzard: max (ana skillin) İce Bolt: max İce Blast: max Cold Mastery: max Glacial Spike: (KALANLAR)
Static Field, Teleport ve telekinesis 1 (telekinesis teleport açmak için) Fire Skillerden Warmth: 1 Frost Nova: 1 (bu da blizzardı açmak için Bir de 1 tane frozen orba ver ( serverda falan oynuyosan millete rush atmak için normal oyunda işe yarar)
Taktik şu: sağ tuşa bliizardı, sol tuşa glacial veya blast'ı al ve blizzard atıp blizardın kırmızı yani açılmasını beklediğin sürede de sol tarafa seçtigin skilli at çok basit, ama frozen orb buildinin bunu kasarken yada kapışmada geçme şansı, çok azdır...
AYRICA SANIRIM SERVERDA OYNUYOMUŞSUN, İTEM KASMAK İÇİN EN İYİ KARAKTER VE BUİLDİ BU KESİNLİKLE Bİ TANE COLD SORC YAPAR BİLENLER İTEMİNİ KASAR VE ONDAN SONRA ASIL KARAKTERİNİ AÇAR YANİ BUNU KESİNLİKLE YAPMALISIN !!!!!!!!!
|
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 02/09/2007 : 11:35:39
|
Evet ben de Blizzard derim. Ama 1 level Warmth çok düşük, ileride mana sıkıntısı çeker. |
 |
|
bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57 |
İletim - 02/09/2007 : 16:18:36
|
madem sorceress konusu acıldı bende sorc. oyuncusu olarak bildiklerimi ve araştırdıklarımı buraya rehber olarak yazayım..
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|