o kadar da abartmayın :D azcık göz yanılması olsun donunuzun içine yastık koyup yavaşça çekiçle vurun sonra acı ile kıvranıyormuş gibi yere yatın :D birçok izleyici toplarsınız ( hızlı vurur gibi yapın ama işin dozunu kaçırmayın yoksa yazık olur size xD )...
abi naptın planlarımızı su yuzune cikardin :P insan bunu ozelden soyler :PP:D:D xDD xDD saka bi yana bunlar ii fikirler ama yastiksiz denemeyi dusunuyoruz biz bunu ama cekicle degil tabiki o ilk videoda wurdugum hortumla :D
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
ooo hacı o daha pis yakar :D sen yastık la yap jakass de öyle yapıyor :) mesela bir fikir daha ; kafanıza basketbol topu koyup patlatın :D:D:D (aman dikkat edin kafanız gözünüz yarılmasın ) browni keklere elinizle at pisliği şekli verip onu da yiyebilirsiniz xD istediğin zaman bu mesajı edit ten silebilirim :) ha birde sakın yastıksız denemeyin :P...