Konuyla alakalı olarak: Abi siz kafayı yemişiniz :D :D :D
Konuyla alakasız olarak:chessmaster kendine gel! gs yi tutmak Allah'a inanmak ne alakası var müslüman değilmi diğer taraftarlar onu geçtik çok kötü bir laf seni kınıyorum hemde çokk!!!!
Madem heyecan arıyorsunuz madem korkumuz yok diyosunuz ben denedim ve bir daha yapmamaya karar verdim.Motosikletle giderken hareketli bir çöp kamyonun içine atlayın.:)Atlayında görün heyecan ve iğrençlik nasıl oluyor.
Ayıca GS-FB maçında FB trübününe yer alın ve GS tezauratı yapın.
o denenmiş bir olay 2gs li bunu yapmıştı maç çıkışında da yürüyerek çıkmışlardı :) futbol da acı verecek bişey arıyosan ankaragücü maçlarında ankaragücüne küfret yada çarşı trübününde bi herifin ensesine tokadı patlat :D sonra birdaha deneyemessin böyle şeyler... jansay sana gelince imzamı istediğim gibi yapabilirim bu galatasaray tribününde 38 yıl önce açılmış bir pankarttır ben orda galatasaray ı çok sevdiğimi belirtmek istedim , lütfen 12 yaşında çocuklar gelip bana laf etmesin ama 55 yaşında adam seni kınıyorum dese de söyleyeceğim sözler aynısıdır , eyvallah jansay ne diyim sen bu imzadan onu anladıysan , tabi eleştirilere açığımdır , konuyla ilgili değilse yazmassın msn bırakırsın orda dersin diyeceğini sonra konu tamamen sapıyor yöneticiler de insan insaflı olalım lütfen...