|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 05/11/2007 : 23:08:33
|
zaten arkadaslarda cekmden sora baya bi alay ettler xDD umarım dier videoyu da beenmissindir bisiler yapmaya calistik iste =) ya bde konuyu okuduktan sora videoyu izleyenler bde yorum yaparsa cok sewinirm gercekten buraya yada youtube'a farketmez =)=) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 03/12/2007 : 18:13:52
|
millet kusura bakmayın tekrar gündeme getiriyorumda bu konuyu sizden bole yaratıcı fikirler almam lazım :D bu aralar yine cıkacaz da :D bide videoları yaymaya devam :D:D teşekkürler :D:DD fikirleri bekliorm özellkle sze soruorm burda fikirlernz onmli bnm icin |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 04/12/2007 : 18:24:31
|
bu gidişte soluğu hastane de alırsınız. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 05/12/2007 : 15:57:37
|
almıştı zaten:D eli mi kırılmıştı ne? |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 05/12/2007 : 19:32:54
|
eed :D ya fikirleri alsam artık :D bi ara cok guzel fikirler cıkıordu yine ona benzer şeler fln ? haftasonu yaklasıor millet :D |
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|