|
Yazar |
Konu  |
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 23/09/2007 : 12:00:21
|
Allah akıl fikir versin size, ne diyeyim. Umarım böcek yeme olayına da girişmezsiniz. İğrençlikte sınır tanımazyız diyorsanız o sizin bileceğiniz iş. Ama sonradan pişman olabileceğiniz şeyleri yapmamanızı tavsiye ederim.
Bu arada Altuğ'u da tebrik etmek lazım. Kendisi Editör Yardımcılığına terfi etmiş. Yanılmıyorsam daha önce yazardı. Tebrikler... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 23/09/2007 : 14:28:56
|
HighVoltage'cim sağol, teşekkür ederim =).
Konuyla ilgili olarak da, tekrar söyleyeyim, dikkatli hareketler yapın gençler... |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 23/09/2007 : 14:52:29
|
tmm altug abi dikkat ederiz bu arada bende tebrik ediorm sni ! hayırlı olsn ! |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
|
hugo_boss
Seçkin Üye

Turkey
İleti 91 |
İletim - 23/09/2007 : 19:02:23
|
Altug kardeşim bu mübarek ramazan ayında güzel terfi haberlerini almak beni çok mutlu etti. Allah tamamını erdirsin Allah yüzünü kara çıkarmasın:) Altug cidden tebrikler, hayırlı olsun. |
bigfalcon00@hotmail.com
Kimsenin duasıyla doğmadikki bedduasıyla ölelim ! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|