AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Jackass'e başladık ! :)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 23/09/2007 :  12:00:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Allah akıl fikir versin size, ne diyeyim. Umarım böcek yeme olayına da girişmezsiniz. İğrençlikte sınır tanımazyız diyorsanız o sizin bileceğiniz iş. Ama sonradan pişman olabileceğiniz şeyleri yapmamanızı tavsiye ederim.

Bu arada Altuğ'u da tebrik etmek lazım. Kendisi Editör Yardımcılığına terfi etmiş. Yanılmıyorsam daha önce yazardı. Tebrikler...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 23/09/2007 :  14:28:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
HighVoltage'cim sağol, teşekkür ederim =).

Konuyla ilgili olarak da, tekrar söyleyeyim, dikkatli hareketler yapın gençler...
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 23/09/2007 :  14:52:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tmm altug abi dikkat ederiz bu arada bende tebrik ediorm sni ! hayırlı olsn !

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 23/09/2007 :  14:59:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://youtube.com/watch?v=Nq_cW8BUaRg&mode=related&search= burakilerin %1 i kadar acı veren şeyler deneseniz dünyaca ünlü olursunuz :) ama ben size denemeyin derim , yaptığınız iyi birşey değil...
Sayfanın En Üstüne Git

hugo_boss
Seçkin Üye

Turkey
İleti 91

İletim - 23/09/2007 :  19:02:23  Bilgileri Göster  hugo_boss'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Altug kardeşim bu mübarek ramazan ayında güzel terfi haberlerini almak beni çok mutlu etti. Allah tamamını erdirsin Allah yüzünü kara çıkarmasın:)
Altug cidden tebrikler, hayırlı olsun.

bigfalcon00@hotmail.com

Kimsenin duasıyla doğmadikki bedduasıyla ölelim !
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000