|
Yazar |
Konu  |
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 16/09/2007 : 20:26:11
|
Kobe sağlık hatta hayat sigortan var dimi? |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 16/09/2007 : 23:18:05
|
ne bilim :D:S yok heralde ama bugun olum tehlikesi gecirdik :D karsidan karsiya gecerken adam dibimden basti bende baardim adam durdu geri gelmeye basladi bizde son hiz kactık ! :D:D hueheu :D |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 23/09/2007 : 00:18:32
|
http://www.youtube.com/watch?v=kuYvkRh8R2E
arkadaslar bu videoda pisakor elemanlari pogo yapiyor ama sora kurban olarak beni seciyorlar we o irenc we pis hawuza doru atmaya calisiolar .. :D
http://www.youtube.com/watch?v=Li-lJKcRe34
grubun dier elemani taner burda o irenc cok pis hawuz suyunu siselere doldurup iciyor :D hatta tirayki oldu diebilirim :DD 1 yeni video daa war ama onu sora koyacam susuz tang icme ... yorumlarınızı bekliyorum.. =)=) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 23/09/2007 : 03:33:31
|
Hepatit a hastalığı geçirebilir o arkadaşın, yaptıklarının mantıklı bir açıklaması yok. Uğraşıcak daha steril atraksiyonlar bulun kendinize. |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 23/09/2007 : 10:43:28
|
bunu bende solemistim ona ama dinlemedi beni :S |
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|