Valla bizim bilgisayar günlerdir açık; ama bir sorun yok şu an için. Isınma sorunu var mıdır, onu da bilmiyorum. Reset atıp Bios'a bakmak lazım da kim uğraşacak onunla :)
bu akşamdam itibaren aylarca kapanmayacak.yapmış olduğum 15000 mp3 arşiv bilgisayar çökünce gitti.tekrardan yapmam için aylarca açık kalması lazım. inş bu sıcaklarda modemim ve pc dayanır.yoksa alternatif çözümler bulmamız gerekecek.
bu arada corecenter programını kendi pcme kurma şansım varmı.elimde cd'si yok.
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
Valla fanımdan bir ses geliyor gerçekten söylüyorum 2. kattayız,ta aşşağıdan duyuluyor gelen ses :D Bilgisayara otururken son ses mp3 çalar ile oturuyorum o kadar yüksek,gıcık bir seski.Geçen gün bi açayım bakayım dedim,kasanın içini görmek istemezsiniz :D Kablolar zor gözüküyordu desem yeridir =) Her taraf toz zehirleniyordum ^^
Sonuç olarak bilgisayarımın durumu vahim.Az ömrü kaldı sanırım :) Burda 52 dereceydi dün.