AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Bu sıcakta bilgisayarınızın durumu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 28/06/2007 :  13:30:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bi' kompresör falan tutun en azından işlemci fanını temizleyin. En çok ısınan işlemci sonra masraf olmasın size..
Sayfanın En Üstüne Git

TEKSAS-BLEK
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 28/06/2007 :  14:43:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bugün karabükte derece 40 derece yani safranboluda sıcak benim bilgisayarda bişi yok ama açıkca bizim evin en rahat yeri benim odam ve bilgisayar benim odamda :D :P :)

MİLLİYETÇİ
SİYASET AĞIRDIR VE ACIDIR KONUŞMAK İSTEYEN BENLE KONUŞSUN
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 28/06/2007 :  21:01:20  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kabil tarafından yazılan:

bu akşamdam itibaren aylarca kapanmayacak.yapmış olduğum 15000 mp3 arşiv bilgisayar çökünce gitti.tekrardan yapmam için aylarca açık kalması lazım.
inş bu sıcaklarda modemim ve pc dayanır.yoksa alternatif çözümler bulmamız gerekecek.

bu arada corecenter programını kendi pcme kurma şansım varmı.elimde cd'si yok.

CD olarak yok maalesef. Yukarda da belirttiğim gibi bu program MSI anakartlar için tasarlanmış. Üstelik her anakartın programı da aynı değil. İnternetten ücretsiz olarak indirleniliyor. Çok rahat bulunan bir program.

Tahmin ediyorum programı anakartla bu kadar uyumlu yapmalarının sebebi, BIOS a girmeden kendinden OVERLOCK ayarlamaları olması. Yani BIOS a girmeden özel tercihlerinize göre overlock yapabiliyorsunuz. Gerçekten çok güzel bir program.

Gelelim konumuza :) Bu ısınma olayını gördükten sonra bir kaç işlemci fanı araştırdım internette. Metroelektronik'te sıvı soğutmalı radyatör fan var. Ne diyim oldukça tuzlu ama işlemciniz buzdolabında gibi çalışır.
İkinic bulduğum biraz daha uygun

FAN CM RL-MUA-E8U1 8CM.CPU RADYATÖR SIVI SOĞ.: 120$+KDV
FAN CM CPU RL-CUC-CNU1 CPU SIVI SOĞ.SİSTEMİ : 52$+KDV

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000