AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Bu sıcakta bilgisayarınızın durumu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 27/06/2007 :  20:40:24  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Malumunuz şu sıralar cehennem sıcaklarıyla boğuşuyoruz. Peki biz bu kadar ısınıp terliyorsak bilgisayarlarımızın hali ne?. Bu akşam bilgisayarımda NFS Most Wanted oynadıktan sonra işlemcinin durumuna ve fan hızına baktım... Ve ilk defa en yüksek değerleri gördüm bilgisayarımda...

Anakart: MSI K9N-nForce Ultra
İşlemcim: AMD X2 4200 2.2 GHZ

http://img337.imageshack.us/img337/8826/fanlf9.jpg

Anakartımın bios ayarlarında işlemcinin ısısına göre fan dönüş hızının ayarı var. Şu anda en düşük sıcaklık 30 ve en yüksek 45 olarak ayarlı.

Acaba sizin PC niz ne halde? :)

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 27/06/2007 :  21:55:38  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Vallaha ben modemi elliyorum 5 saniye dayanamıyorum:)
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 27/06/2007 :  22:09:09  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Vallahi geçen yıl öğlen güneş alan bir yerdeydi. Oyun oynarken yanık kokusu geliyordu :)

Şu anda sağlı sollu açık, klima direk kasaya üflüyor, fanlar çalışıyor :) 40-45 derece tahminim. Sonraki girişimde biostan bakarım.

İyi ki bilgisayar neme göre sıcaklık hissetmiyor :) Bugün 60 derece idi hava -.-

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/06/2007 :  22:27:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Son 1 haftadır, bilgisayarım hiç yapmadığı şekilde kasılmaya başladı, HDD sürekli: "carcarcarharharharcar" şeklinde bir Mustang'a taş çıkarır şekilde efekt yapıyor. Mp3 dinlerken veya film izlerken başka bir işlem yaparsam (mesela Opera açmak gibi) müzik yavaşlıyor, acayip bir hal alıyor gıırr mırrr yamuluyor... XP şişti desem doğru dürüst birşey yüklemiyorum bile, dünya kadar yer var HDD'de, bozacak birşey de yapmadım... Acaba dedim sıcaklarda şişiyor mu CPU falan bilemedim. Sıcaklık değerleri, CPU 62.5, Board 44.

Sanırım biraz CPU şişiyor :).

Bir de ceberruh, CoreCenter güzel programmış, MSI için mi sadece?
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 27/06/2007 :  22:33:13  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet Crazy Ivan. Bu program MSI anakartlarıyla beraber gelen ücretsiz bir program. + adamlar öyle bir yapmış ki her anakart modeline göre ayrı versiyonları var. Yani benim program başka bir MSI modelini kullanan kişinin bilgisayarında çalışmıyor öyle bişey :))

Ya ilk defa bu kadar yüksek dereceye çıktı benim CPU. Eh bun da az da olsa anormal sıcakların da etkisi var tabi :). Üstüne üstlük Kasa da aktif çalışan 4 fan var :D

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 28/06/2007 :  00:04:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cd sürücünüze hamur koyun ekmek olarak geri verir belki :). Benim makina şanslı ki benim gibi bir kullanıcısı var arada bi' işlemci, ekran kartı, ram'i falan buz dolabına atıyorum, kapak devamlı açık zaten :).

İşlemci 44,5
M/B 43
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000