AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo II Multiplayer Online - Server -> Gwod2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 10/06/2007 :  15:19:35  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam hadi bir bakayım servera :)
Oyundaki ismin ne senin?
Ama ben taşınıyorum evime 1-2 hafta internetim olmayacak.Ondan sonra söz gelirim..

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 10/06/2007 :  16:01:27  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Cskn eğer europe server a geri dönmek istersen biraz kasacaksın bunu biliyorsun değil mi?
Sayfanın En Üstüne Git

Gwannatar
Üye

İleti 4

İletim - 10/06/2007 :  19:50:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Cskn tarafından yazılan:

Tamam hadi bir bakayım servera :)
Oyundaki ismin ne senin?
Ama ben taşınıyorum evime 1-2 hafta internetim olmayacak.Ondan sonra söz gelirim..

valla tavsiye benden. :)

bu oyunu 6 sene oynadım, forumlarda tartıştım, sayısız karakter yaptım ve hakkında cok sey bildigimi dusundum hep. ancak servera girdigim gun bir de baktım ki o zamanlar aslında sadece oyun ile ilgili birazcık fikrim varmış..
ancak şimdi, serverda uzun sure oynadıktan sonra söyleyebiliyorum diablo2 yi gercekten çok iyi bildiğimi. multide boyle bir ortam ve oyun zevki varken single'ın kısır ortamında surunmenin bir alemi yok. ki her oyun multiplayer online oynandıgında daha guzel; diablo2 ise zamanında single'ndan bu denli keyif aldıgımız halde online'da single'dakinden çok farklı, bambaska.

oyundaki nick ile buradaki aynı. oyunu sevip de kendine bir iyilik yapmak isteyen herkes farkı yerinde görmeli.

'what a pity.. I was beginning to enjoy the darkness..'
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 29/06/2007 :  14:04:35  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
AA batuhan bak söylemen çok iyi oldu bunu bilmiyorum.Ben hiçbir sorun olmaz zannediyordum.Europe ta oynayamacaksam kalsın o zaman :)

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

vagranet
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 17/09/2007 :  02:25:01  Bilgileri Göster  vagranet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gwod muş ejnebi yuvası:)
türk serverları varken oraya gitmekte nesi!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000