AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo II Multiplayer Online - Server -> Gwod2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Gwannatar
Üye

İleti 4

İletim - 05/06/2007 :  19:50:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Siz o sadık Diablo II kitlesindensiniz..

Single Player'da tek basiniza dolanmaktan sıkıldınız..

IP'den girdiğiniz kısır oyunlardan tad alamıyorsunuz..

Efsane oyunu gerçek oyuncularla oynamak, duel yapmak, karşılıklı trade yapmak istiyor, fakat battle.net'e giremiyorsunuz.

Gel gelelim olmuyor; yine de Diablo II hala bilgisayarınızda duruyor, uninstall etmeye eliniz varmıyor.
Özene bezene uykusuz gecelerinizde yarattıgınız Level 93 barbarınız, necro'nuz, paladin'iniz kadim bir dost gibi sizi sabırla orada bekliyor.
Hala arada ugrayıp halini hatrını sordugunuz, o eski gunleri yad ettiginiz oluyor.

Ve bir gun asağıdaki linke tıklıyorsunuz.. Bugune kadar oynadıgınız o oyunun aslında ne kadar farklı oldugunu, sizi bunca zaman deli gibi eglendiren seyin aslında 10 kat daha eglenceli oldugunu, bambaska boyutları oldugunu goruyor, gerçek karakterlerle oynamanın ne denli keyifli oldugunu farkediyorsunuz.

http://forum.donanimhaber.com/m_7116028/mpage_1/key_/tm.htm

ve tum bu surecte ne bir hile, ne de 1 adet kopya item vs ile karsılasmıyor, pingi dusuk, adminli serverda Diablo'nun gerçek keyfine varıyorsunuz.

Gwod2 Diablo II server ücretsiz, sorunsuz, 'lamer'siz, uluslararası bir server..

gelin ve hangi oyunu oynarsa oynasın aynı tadı alamayıp Diablo II 'siz yapamayanın aslında sadece siz olmadıgınızı görün.

bekliyoruz.

'what a pity.. I was beginning to enjoy the darkness..'

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 09/06/2007 :  20:52:47  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama ne yazık ki o yapılan 93 level karakterlerle oynanmıyor zannediyorum.Ayrıca orada yapılan karakterlerin garantisi yok.Yani yarın öbür gün kapanırsa boşuna olur.
20 ytl çok bir para değil.Alın oynayın battle.net te...

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

Gwannatar
Üye

İleti 4

İletim - 10/06/2007 :  01:55:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun orijinali artık turkiyede cok zor bulunuyor.
kaldı ki orijinali bende mevcut oldugu halde bahsettigim serveri battle.net us west/east/europe'tan daha cok seviyorum. ki sonucta burası da bir battle.net serveri.

single daki karakterinle oynamıyorsun tabii ki. orada yenisini yapıyorsun
ve inan bana multide zaten 1 gunde 90 lvl karakter yapabilirsin. ama 90 dan sonra kasıyor.

karakterinin yenisini yapmak problem deil zira single daki karakterinin yuzune
bakmazsin orada yapabileceklerinin yanında. eskiden single'da oynadigim karakterlere bakınca guluyorum artık. karakter build'leri cok daha profesyonel ve secenekler cok daha fazla. multiplayer bu yuzden guzel zaten. sadece single oynamak diablo2'nin sadece yuzde birini bilmektir.

Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 10/06/2007 :  12:50:55  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O konuda sonuna kadar haklısın.Tek başına oynanmanın pek bir zevki yok çoklu oyun yanında.Karakterler arası savaş yok, parti yok.Bunlar olmadı mı bir zevki olmuyor.
Ama anlamadığım sizin serverin nasıl battle.net e bağlı olduğu.Hem battle.net e bağlı.Hemde orjinal seri numarası istemiyor.Öyleyse güzel tabi.
Şu olaya bir türlü inanamadım.1 günde nasıl 90 olunur yahu!
Ben mi çok kötü oynuyorum anlamadım.Bir yolu varsa paylaşırsan mutlu olurum ;)

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 10/06/2007 :  13:20:32  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Günde arkadaşların da yardımını alırsan 12 saat bak bakalım 95 e çıkıyormusun:D
Sayfanın En Üstüne Git

Gwannatar
Üye

İleti 4

İletim - 10/06/2007 :  14:01:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dogru zamanda dogru yerde olman ve batuhanus un da dedigi gibi serverdaki diger arkadaslardan yardım alman lazım. bu tur yardımları ben elimden geldigince cok yapıyorum serverda.

aslında buraya yazıp detaylarıyla da anlatabilirim nasıl 1 gunde 90 olundugunu ama, benim istedigim gelip yasayarak gör :)
zaten hem sadece serverda yapılabilecek bir sey, hem de bunu kendi gozlerinle gormen daha hos olur senin icin :)

eger gelmek istersen her turlu yardımı yapmaya hazırım. ve dogrusu servera geldiginde diger oyunculardan gordugun yardıma inanamayacaksın:) açıkçası bu serverda oynayan pek cok arkadasımız var su anda, oyle ki serverin belirli bir kitlesi olustu. muhabbeti guzel, eglenceli bir ortam olustu. ben de bunu zenginlestirmek ve diablo2 yi seven, ancak benim eskiden oldugum bu oyunun gercek keyfini alamayan arkadaslara bir yardımım olsun istedim.

olur da yukarıdaki linkte problem olduysa buradan da bilgi alınabilir:
http://www.frmtr.com/online-oyunlar/998283-diablo-ii-battle-net-gwod2-server.html

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000