AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Necromancer
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 30/05/2007 :  18:15:31  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Baktım açan yok bende açayım dedim şu konuyu :)
Herkezin düşüncelerini bekliyorum.Ben yeni bir necro açtım.Onda da sırf kemik büyülerine vereceğim.
Theet:10
Bone wall:20
Kemik hapsi:4-5 olabilir.
Bone spear:20
Bone spirit:(gittiği yere kadar)
Bunlar önemli olanlar
Birde curse ler var tabi.İron maiden çok güzel.Ama bu daha çok summonlar için gerekli.
Ben hiç açmadım ama bir tanesinin özelliklerine bakıyorum adamın yürümesini yavaşlattığı yazıyordu.Ama bayağı curse açmak lazım işte.Yine de işe yarayacağını düşünüyorum.

Gelelim taktiklere;
spear ile spirit iyi geliştirilmeli iyi bir duel için.Daha sonra Spirit i adamın üstüne arka arkaya salıyoruz.Sonra o kaçmaya başlıyor.Arkasında bir kafes çekiyoruz.Spirit ler hedefi vuruyor.Bu sırada arkadan olabildiğince çok spear atıyoruz çünkü hızlı gidiyor.

Sizler ne düşünüyorsunuz.

Necromancer

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 01/06/2007 :  23:06:02  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Spiritten kaçmak kadar kolay bir şey yok diabloda :) necro vs necroda spear olan kazanır

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 02/06/2007 :  00:02:23  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Spiriti kullanmasını bilenden kaçılamaz.Sürekli tele yapıp at bakayım spiritleri adam nasıl kaçıyormuş:D

Tabii eziklik yapıp haritaya ya da köye kaçmazsa..
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 02/06/2007 :  10:37:52  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
paladin yanlış düşünüyorsun bence.Bak ben çok iyi oyuncu değilim.Şu anda çok dandik bir level 58 necrom var.Onun spiriti 860 civarı dmg veriyor.Sorc lar bile zor kaçıyor.Ama tabi taktik yapmak lazım.
Bak önce adama sallıyorsun arkadan kafes yaptın mı kaçsın da göreyim.

Birde bu benim dandik adamın üstündekilerden olsa gerek resistansları çok kötü.Hemen hepsi -30 larda -50 lerdeydi.Yeni leve 34 adamımda şimdi onlar +50 civarlarında.Bu korumalar sizlerde kaç?

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 29/06/2007 :  14:12:04  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
860 civarı dmg çok az.Bazı sorc lar;(light) 30k vuruyor.(max)
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 29/06/2007 :  15:36:24  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet çok az zaten o yüzden dandik dedim ya.Skilleri falan yanlış vermiştim.Zaten onunla oynamıyorum artık.Level 70 necrom vardı onunla oynuyordum.Düzgün itemleri yoktu, işte 1,5k civarı vuruyordu.Ama bu geçen pazartesi sıfırlamışlar tüm karakterleri bir arkadaş dedi bana da.Benim internetim yok hala o yüzden giremiyorum. :(

Sorclar merak ediyorum hell de nasıl oynuyorlar.Hell de tüm canavarların cold,fire immune ları var.Gördüğüm çoğu char da cold da geliştiriyor kendini travincal da "help me tra" diye server açıyorlar sonra :)
Birde onların büyüleri çok garip 1-2500 dmg diye görmüştüm şaşırdım.Hiç stabil değil benim necro da en fazla 100 dmg fark ediyordu valla.
Ben sadece necro ile oynuyorum da o yüzden bilmiyorum sorc normal mi bu?

Benim en çok ihtiyacım olan item "%60 faster cast rate" veren bıçak vardı.Çok harika birşey.Onu bulsaydım tam olacaktı ama bulamadım...

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000