AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 yanlış anlaşılma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 28/08/2007 :  08:43:21  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

Anlaşıldı senin sorunun iş yapmadan bir yere gelme çabası. Evet bu forumda koxp yasak, çünkü oyunun kuralı. Ne zaman KnightOnlineWorld.com 'da koxp sebesttir diye yazı çıkar, burada da serbest olur..

92469 Tane trojanlı koxp,non pre vs. konusu var, istersen sen git onlara bas. Üye akını online oyunlarda hile yapabilen mal bir zihniyettense bence hiç olmasın-ki sitedeki çoğu kişi de böyle düşünür

Bak arkadaşım anlatamadım galiba sadece düşünce yöneticiler konu açıp kendileri koyacak koxpu.Yani diğer konulardan değil.Mesela zaferkara hertarafa virüslü dosya koydu non premium diye ben onlardan bahsetmiyorum yöneticiler kendileri koycak koxpu biz değil.

Bide şu knightonlineworld de ne zaman serbest yazarsa olayı ...Şimdi bir diğer sitelere bakalım onlar yasak olmasına rağmen veriyorlar ve virüssüs çıkıyor benim koxpları aldığım sitede dediğim gibi yapılıyo yöneticiler koyuyo linkleri ve hiç virüs yok ben kullanıyodum mesela kullanmayan birinide tanımıyorum yöneticiler yapsın diye çırpınıyorum burda siz hala üyelerin koyduğu linklerden virüs çıkıyor diyorsunuz.Ama siz çok zahmetli diyorsanız ...

He bide batuhanusun cevabı benim hayatımda bi sorun olsa bile buraya yansıtmam (öyle bir şey yok zaten).Ve kafama güneş falan geçmedi...

Lütfen yazdıklarımı anlayarak ve doğru dürüst okuyun öyle cevap yazın...

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 28/08/2007 :  09:07:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oldu canım aşağıdan alalım dedik ama tepemize çıkmaktasın. Neymiş diğer siteler veriyormuş koxp, bana ne? Online oyunlarda hile kullanılması ETİK değildir.

Dünyaya bak gör, KO'dan örnek verip durma. WoW, CS, Call of Duty, hangisinde hile kullanımı serbest? Blizzard, WoW'da hile yapanların hesabını anında siliyor... Diğer sitelerin veriyor olmasını referans olarak göstermenin hiç bir anlamı yok.

Hırsızlık da bir suçtur ve kanunda gerekli cezaları vardır, buna rağmen hırsızlık yapanların olması bunu "yapılabilir" anlamına getirmiyor değil mi? Ayrıca siteye koxp için gelecek adam gelmesin o zaman, diğer sitelere buyrun gidebilirsiniz. O tip siteleri hepimiz biliyoruz zaten. TR çapında "oyun" içerikli site olarak ilk 3'teyiz, diğer iki rakibimizi de bilen biliyordur ve sanmıyorum ki onlar da izin veriyordur bu tip konulara.

İzin verenler, üye çekmeye çalışan forum siteleri, underground siteler, paylaşım forumları, blablabla... Profesyonel mantıkta işleyen sitelerde göremezsin Online oyun hilesi, çünkü "ProGamer" kavramına çok ters bir iştir, kınanır. Herkes mi kullanıyor? Sen güçsüz mü kalıyorsun oyunda? E oynama kardeşim o zaman böyle dandik bir oyunu? Adamlar sömürüyorlar sizi (zaman, para) siz hâlâ inadım inat oynamaya devam ediyorsunuz. KO yüzünden bu forum tarihinde -7 sene- hiç kilitlenmediği kadar kişinin üyeliği/konu kilitlendi, nedenleri ya hakarete varan tartışmalar, ya da koxp verenler.

Bir de gelmiş üstüne trojan koyanları ikinci seferde kilitleyin diyorsun, oldu işimiz gücümüz yok insanların bilgisayarına girmeye veya bozmaya çalışan kişilere 2. bir şans vereceğiz... Yok yahu nerede bu bolluk?

Şu hakaret işine gelince, ana avrat düz gidilmedikçe hemen kilitlenmiyor kimse zaten. Birisi birine "lan" demiştir, "salak" demiştir uyarı alır. Almadıysa da gözden kaçmıştır.

Sana da tavsiyem "iyi okuyun anlayın, sonra yazın" gibi cümleleri fazla tekrar etmemen, zira gördüğüm kadarıyla hayatını KO'ya endeksleyip başka hiçbir şeyi 'doğru' irdeleyemeyen birinin bu cümleyi kullanması abes olmakta.
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 28/08/2007 :  09:20:20  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben yapmak isterseniz dedim madem yapmak istemiyosunuz siz bilirsiniz.Burası öneriler bölümü dimi öneri işte istemiyosanız istemiyosunuz tmm zorlayan yok.2.şans konusuna gelince orada ben olsam yazdım iyi bak oraya.

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

omer_92
Kilitli üye

Turkey
İleti 0

İletim - 04/10/2007 :  04:12:25  Bilgileri Göster  omer_92'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla

Silindi.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 04/10/2007 :  16:37:42  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Turgay Şeren'den bir alıntı yapardım da neyse..

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000