|
Yazar |
Konu  |
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 06/10/2007 : 12:50:55
|
Konuya yeni dahil oldum batmanbatu adam gibi ko forumlarının koxpun k'sini konuşamazsın.Seni dışlarlar en ufak bişeyde. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 07/11/2007 : 13:31:57
|
bende koxp gibi şeyleri sevmem bu cs,gunzda knight de silkroada çok kulanılır ben bunlardan hoşlanam 1 2. si ise koxp gibi yasak şeyler kulanılınca oyunun anlamı kalmaz 3. sü son olan ne kadar koxp oyunda varsa çıkarım o oyunu oynamam artık sıkılmaya başladım oyundan knightde başkan olunca napıcaksın hiç birşey oturacan hava atcan savaşlara katılcan ne olcak bundan sanane sen istiyorsan başka siteye git burada koxp yasak bilirim ama savaşa katılmak istiyorsan normal oyna zevkini al 30 lvl ol savaşa git ben koxp yüzünden 41 lvl lik adamımı bıraktım sırf koxp olduğu için
bu arada 1. veya 2. sayfadaki kilitleme tartışması 15 olmalı benim diğerüyeliğin adını beyenmediğim için kilitlemek istemiştim  |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 07/11/2007 : 16:47:05
|
alıntı: faress tarafından yazılan:
bende koxp gibi şeyleri sevmem bu cs,gunzda knight de silkroada çok kulanılır ben bunlardan hoşlanam 1 2. si ise koxp gibi yasak şeyler kulanılınca oyunun anlamı kalmaz 3. sü son olan ne kadar koxp oyunda varsa çıkarım o oyunu oynamam artık sıkılmaya başladım oyundan knightde başkan olunca napıcaksın hiç birşey oturacan hava atcan savaşlara katılcan ne olcak bundan sanane sen istiyorsan başka siteye git burada koxp yasak bilirim ama savaşa katılmak istiyorsan normal oyna zevkini al 30 lvl ol savaşa git ben koxp yüzünden 41 lvl lik adamımı bıraktım sırf koxp olduğu için
bu arada 1. veya 2. sayfadaki kilitleme tartışması 15 olmalı benim diğerüyeliğin adını beyenmediğim için kilitlemek istemiştim 
Huh? |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 27/11/2007 : 15:10:49
|
konuyu hortlattım yine ama susmak içimden gelmedi , koxp un k sinden bahset diyen birinin de andream charı vardı ve ben onu koxp ta görmüştüm 1-2 kere ama yaptığı yanlış birşey değil bence , her 10 kişi den 8 i koxp kullanıyorsa sen ne yapacaksın ? ya oyunu bırak yada hile yap , şahsen bende bir koxp kullancısı olmama rağmen bir süre sonra içime fenalık geldi , 1.serverda town da koxp açıp kendimi banlatacaktım az kalsın :) ama zaten banlandım da neyse , birde bu konuyla ilgili gözlemlerim darılmasın bazı arkadaşlar ama lüzumsuz ca bir mesaj atılmış , iğrenç espiriler yapılmış :D , bazı arkadaşlar da uzatmış da uzatmış , bana da sen tekrar başlattın derseniz hak veririm ama yazmamak içimden gelmedi :D |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 04/12/2007 : 17:23:40
|
alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
Konuya yeni dahil oldum batmanbatu adam gibi ko forumlarının koxpun k'sini konuşamazsın.Seni dışlarlar en ufak bişeyde.
alıntı: chessmaster tarafından yazılan:
konuyu hortlattım yine ama susmak içimden gelmedi , koxp un k sinden bahset diyen birinin de andream charı vardı ve ben onu koxp ta görmüştüm 1-2 kere ama yaptığı yanlış birşey değil bence , her 10 kişi den 8 i koxp kullanıyorsa sen ne yapacaksın ? ya oyunu bırak yada hile yap , şahsen bende bir koxp kullancısı olmama rağmen bir süre sonra içime fenalık geldi , 1.serverda town da koxp açıp kendimi banlatacaktım az kalsın :) ama zaten banlandım da neyse , birde bu konuyla ilgili gözlemlerim darılmasın bazı arkadaşlar ama lüzumsuz ca bir mesaj atılmış , iğrenç espiriler yapılmış :D , bazı arkadaşlar da uzatmış da uzatmış , bana da sen tekrar başlattın derseniz hak veririm ama yazmamak içimden gelmedi :D
Bu konuyu okuyup eğlenmeye girmiştim ancak gördüm ki birileri bana laf atmış.Biliyorum bu konuya mesaj atmamam gerekir ancak bana yönelen bir suçlamayı cevaplandırmam gerektiğini düşünüyorum.
Kısa ve net.Herhangi bir charımın net bir şekilde koxp kullandığını ss ile kanıtlayın bütün charlarım kanıtlayanındır.Düzgün konuşun iftira atmayın! |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|