|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 27/08/2007 : 19:50:51
|
Örnek verebilirsen sorunun ne olduğunu da öğreniriz. Trojan,küfür,hakaret,aşırı spam dışında kilitlenen birini görmedim. Bi de fatih çetesi gibi biraz geriler kilitlendi. O da aşırı spam kapsamında |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 27/08/2007 : 21:42:09
|
Peki madem hakaret edenler kilitleniyor bi şöyle bakının konulara ne kadar çok kişi birbirine hakaret ediyor bulduğunuzda kilitleyin ama kilitlemiyorsunuz madem hakaret edenler kilitleniyor neden hala hakaret edipte kilitlenmeyenler var ???
Bakınırken birini bulduğunuzda kilitleyinde söylediklerini yapan kalmasın...
Bu arada ben bu sitede yönetici olsaydım:biri trojanlı dosya koyduğunda bakarım virüs varmı varsa konuyu ve linki silerim ama üyeliği silmem 2.kez aynı kişi aynı hatayı yaparsa o zaman kilidi yer.Ama ilkinde kilitlemek biraz saçma gelir bana...
Ve bu sitedekilerin çoğu koxp linki vb. vermekten kilitlendi.Bence bu sitenin diğer sitelerden farkı online oyunlarda hile linki koymayı yasaklamak.Diğer sitelerde bunun yasak olduğunu hiç görmedim.Knight online oyuncularının neredeyse yarısında daha fazlası koxp kullanıyor ve koxp kullanmak isteyenler burası iyi bir site olduğu için burd vardır deyip geliyorlar ama havalarını alıyorlar.Mesela b sitede koxp sürümleri veriliyor.Adam geldiğinde üye olması gerekecek ve üyelerimiz çoğalacak.Forumun ana sayfasında en altta misafirlerden ve üyelerden kaç kişinin online olduğunu yazıyor bence oraya misafirler yerine koxpçular yazsak daha iyi olur çünkü benim bildiğim knight online oyuncuları koxp isterler ve ararlar bulduklarında burası hariç bence heryerden bulurlar.Çünkü burda yasak!!!Neden bu kadar az üyemiz olduğunu sanıyorsunuz.Bende buraya arkın gta hileleri için gelmiştim orda koxp linkini görünce üye oldum ne oldu üye olduğumda anladımki burda koxp falan yok konu kilitlenmiş ve altındaki mesajda yasak yazıyo şu anda başka bir siteden arklara koxp yolluyorum neredeyse tanıdığım herkez şuana kadar koxpu denedi ve sevdi kullanan ve sevmeyen biri olamaz sizde kullanmak istiyorsunuz ama ben böle bişe yapamam arklar kasamadınmı ezik diye dalga geçerler diye kimse kullanmıyor sizene onlardan siz kasın koxpla sonra arkınızdan daha güçlü olunca hava atmaya başlıycaksınız ve oda koxp linki arıycak böylece koxp bütün dünyaya yayıldı ve nerdeyse herkez kullanıyor.ben şu ana kadar hiç kullanmayan birini görmedim yada denemeyen...
Şimdi ben siteye koxp getirin demek istemiyorum sadece bu eksik sitemiz mükemmel ama tek eksik şey bu yani koxp tüm dünya bu programa hayran ve hala arayanlar var bizim forumun sıralama listesinde ki sırasıyla ilgili bir konu açılmıştı orada yükseğe çıkmak için ben olsam siteye knight online hileleri diye sabit bir konu açıp içine koxp ları koyardım yani yöneticiler yapacak bu işi virüs taramasından falan geçirip çalışıyomu bakıp koyardım kimseye zararı yok hatt ayararı bile var misafir hatta üye akınına uğrarız ama siz çok zahmetli diyorsanız siz bilirsiniz sadece düşünce...
Lütfen baştan sona okuyup değerlendirin.Ama insanları hileci yapmak istemiyoruz derseniz yararı olmaz neden os dan başka sitelerde var çünkü...İnsanlar hile kullanmaya devam edecektir. |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 27/08/2007 : 22:04:12
|
Anlaşıldı senin sorunun iş yapmadan bir yere gelme çabası. Evet bu forumda koxp yasak, çünkü oyunun kuralı. Ne zaman KnightOnlineWorld.com 'da koxp sebesttir diye yazı çıkar, burada da serbest olur..
92469 Tane trojanlı koxp,non pre vs. konusu var, istersen sen git onlara bas. Üye akını online oyunlarda hile yapabilen mal bir zihniyettense bence hiç olmasın-ki sitedeki çoğu kişi de böyle düşünür |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 28/08/2007 : 01:19:31
|
alıntı: batmanbatu tarafından yazılan:
Yazdığım zaman daha sabahtı tarihe iyi bak.
Sadece gerçekleri söylüyorum...
Puhahaha, bu cevabın geleceğinden adım gibi emindim.
Demişsin ki yazdıklarımı baştan aşağı bir daha okuyun. Ee? hiç okunası olmamasına rağmen okuduk da neyi kaçırmışız anlamadım. Genel olarak mesajlarının içeriğine baktığımızda anlaşılan ya büyük bir eylem hazırlığındasın ve kendine yol yapıyorsun ya da seni hakikaten güneş çarpmış. Bu rahatsızlık niye?
Yöneticilere çektiğin nutuk da mükemmel olmuş yani, bir an gaza gelip bütün yöneticiler istifa yaşasın batmanbatu diye haykırasım geldi. Meğer ne dertliymişin sen... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 28/08/2007 : 01:52:52
|
batman bartu gerçek hayatta ne sorun yaşadıysan buradan acısını çıkarma.Forum gayet güzel üyeler uyumlu..Arada kural ihlali yapanlar kilitleniyor...Bir derdin varsa buraya yansıtma içinde tut ya da git müslüm gürses dinle.
Bazı mesajlarında yöneticilere "erkeksen gel üyeliğimi kilitle " gibi anlamlar çıkıyor herhalde bunu dikkate pek almadın ama forumdan çıkmak istiyorsan düzeni bozmana gerek yok. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|