AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 yanlış anlaşılma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 27/08/2007 :  18:46:14  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Diğerleri:lan dediği için kitlenenler bir konuyu birden fazla açtığı için kitlenenler var.Ama beddua edipte kitlenmeyenler var sence beddua edenin mi yoksa lan diyenin mi kitlenmesi gerek ???

Benim demek istediğim tüm yöneticiler en küçük hatada bile kilitliyorlar.Şimdi bu mesajımı tüm yöneticiler okusaydı hepsi içinden şunu kilitleyip kurtulalım diye düşünürlerdi doğrumu doğru diye düşünüyosan direk kitle beni kurtul...

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/08/2007 :  19:08:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
noluyo ya
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 27/08/2007 :  19:14:09  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence oku herşeyi yeniden yazmak istemiyorum tartışma bu sayfadaki ilk mesajımla başladı ordan başla aşağıya doğru oku :d bitince ne olduğunu anlarsın...

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/08/2007 :  19:24:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batmanbatu tarafından yazılan:

Şimdi bu mesajımı tüm yöneticiler okusaydı hepsi içinden şunu kilitleyip kurtulalım diye düşünürlerdi doğrumu doğru diye düşünüyosan direk kitle beni kurtul...

Şu bölümü okuduktan sonra tartışmayı daha fazla sürdürmenin ne kadar gereksiz olduğuna kanaat getirdim. Ben de yöneticiyim değil mi? Oturdum senle durumu eğrisiyle doğrusuyla konuşmaya başladım, doğru mudur? Sen direkt küfür etseydin tabii ki kilitlenirdin mesela.

Dediğin gibi birşey yaptığımız yok. Sen dilediğini düşünmeye serbestsin, benden bu kadar.
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 27/08/2007 :  19:32:37  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki ben neden bu gibi durumlara tanık oldum ???

Demekki oluyor...

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000