|
Yazar |
Konu  |
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 26/01/2004 : 06:23:20
|
insanların o an ne düşündüklerini bilmenize imkan yok sanırım, belkide içinden çıkamadıkları bir konu için düşüncelerinde ilk çağrışım yapan kelimeyi konu başlığı olarak seçiyorlardır, bunu art niyetle yaptıklarını sanmıyorum, sonuçta hiç kimse cevap alamayacağı bir konuda yardım istemez |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 27/01/2004 : 01:43:33
|
Bence de kilitlenme yanlış. Onun yerine bu konuya ilk giren kişi "Konuyla alakalı bir başlık atmadığın sürece cevap alamassın, o yüzden bu konuyu kapayıp, doğru başlıkla yeni konu aç" demeli. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 27/01/2004 : 03:07:15
|
alıntı: insanların o an ne düşündüklerini bilmenize imkan yok sanırım, belkide içinden çıkamadıkları bir konu için düşüncelerinde ilk çağrışım yapan kelimeyi konu başlığı olarak seçiyorlardır, bunu art niyetle yaptıklarını sanmıyorum, sonuçta hiç kimse cevap alamayacağı bir konuda yardım istemez
Kimse yanlışlarını art niyetle yapmaz zaten. Ama sırf bu yüzden de ortalıkta "heeeelp, imdaaaaaat, yardııııım" gibi anlamsız konu başlıkları bulunmasına izin veremeyiz. Başlıklar, sorun hakkında açıklayıcı ama kısa bilgilerdir. Şahsen, "imdaaat" diye bir başlık bana açıklayıcı gelmiyor.
alıntı: Bence de kilitlenme yanlış. Onun yerine bu konuya ilk giren kişi "Konuyla alakalı bir başlık atmadığın sürece cevap alamassın, o yüzden bu konuyu kapayıp, doğru başlıkla yeni konu aç" demeli.
Zaten hiçbir mesajı doğrudan kilitlemiyoruz. Her zaman kilitlenme nedenini belirtiyoruz. Anlamsız başlıklı bir konuya da "Başlığın anlamsız olmuş. Bu yüzden konuyu kilitliyorum." şeklinde açıklamalarda bulunuyor, eğer mesajına cevap verildiyse de sadece uyarıp geçiyoruz. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|